karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
carrefoursa ordunun lezzetlerini musterileri ile bulusturuyor fAevSAlE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 2dk

CarrefourSA, Ordu’nun lezzetlerini müşterileri ile buluşturuyor

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde sürdürülen nitelikli tarım ve hayvancılık projeleri Aybastı’da yerli üreticiye katkı sağlıyor. Proje kapsamında doğal ve katıksız eserler CarrefourSA’da Gürata markasıyla müşterilerle buluşuyor.
Ordu’nun Aybastı ve Kabataş ilçeleri ortasında kurulan SÜTMAR Süt Eserleri Tesisi, yaklaşık 3 bin üreticinin ürettiği sütü işleyerek hem çiftçiye ekonomik katkı sağlıyor hem de sağlıklı ve katkısız eserleri tüketiciyle buluşturuyor. Tesis, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yakın vakitte üreticilere dağıttığı büyükbaş hayvanların sütlerini de işleyerek tam bir yerli üretim zinciri oluşturdu.
Carrefoursa’da Gürata markasıyla müşterilerle buluşuyor
Ulusal market zincirlerinin atadığı bağımsız kontrol firmaları tarafından muvaffakiyetle geçen kalite denetim süreçlerinin akabinde, SÜTMAR üretimi peynir ve tereyağı eserleri Türkiye genelinde satışa sunuldu. CarrefourSA’larda Gürata markası altında Gürata Eski Kaşar, Kolot Peyniri, Taze Kaşar, Tereyağı ve Göbek Kaşar çeşitleri CarrefourSA raflarında yer alıyor.
"Yerel üreticilere sunduğumuz katkı, CarrefourSA’nın güçlü dağıtım ağıyla daha geniş kitlelere ulaşma fırsatına dönüşüyor" diyen CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, "Gürata iş birliğimiz bunun en hoş örneklerinden biri. Doğrusu CarrefourSA’da vizyonumuzla, lokal eserlere dayanak veriyor, CarrefourSA gücüyle pazar hacmini büyütüyor ve mahallî üreticilerimizin emeklerini müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Böylelikle hem üreticinin gelirini artırıyor hem de müşterilerimize sağlam, katkısız ve doğal eserler sunuyoruz" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, üretimi artırma konusunda da etkin rol alıyor. Binlerce dekar alanda çiftçilere yem bitkisi tohumu takviyesi verilerek süt üretimi sürdürülebilir hale getirildi. Lider Dr. Mehmet Hilmi Güler’in "Ordu’yu zenginleştiriyoruz" mottosu ile hayata geçirdiği bu çok taraflı kırsal kalkınma modeli, hem üreticiyi güçlendiriyor hem de Ordu’nun doğal eserlerini Türkiye ile buluşturuyor.
Yerli üreticiye takviye, tüketiciye inançlı gıda
Türkiye’nin dört bir yanında raflara giren Aybastı Eski Kaşarı, Kolot Peyniri ve Tereyağı, büsbütün katkısız, yerli üretim ve kontrolden geçmiş eserler olarak öne çıkıyor. Lokal üreticiler için güçlü bir pazar oluşturan bu sistem, genç çiftçilerin köyde kalmasını sağlarken kentteki tüketiciye de sağlıklı eser sunuyor.
Süt meskenleri ve süt tanklarıyla güçlü altyapı
Ordu Büyükşehir Belediyesi, süt üretiminde kaliteyi artırmak ve üreticinin eserini sağlıklı şartlarda saklamasını sağlamak için vilayet genelinde ‘Süt Evleri’ kurdu. Ayrıyeten üreticilere çağdaş süt tankları dağıtılarak hijyenik ve uzun ömürlü depolama imkânı sunuldu. Böylelikle hem üreticinin geliri arttı hem de işlenen süt eserlerinin raf ömrü ve kalitesi teminat altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin