Karabük’te otomobilin çarptığı kedi telef oldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay Kartaltepe Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü idaresindeki 78 AV 345 plakalı otomobil, cadde üzerinde seyir halindeyken aniden önüne çıkan kediye çarptı. Otomobil sürücüsü yoluna devam ederken bir süre çırpınan kedi telef oldu. Otomobilin kediye çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Çarptığı kedi telef oldu, o yoluna devam etti
Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı
Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.
Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

