Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ekim, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Çarpışan otomobillerden biri alev aldı: Cep telefonunu almak için yanan aracın içine girdi

Karabük’te çarpışan iki otomobilden biri alev aldı. Bir kişinin cep telefonunu almak için yanan otomobilinin içine girdiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, kaza maddi hasarla atlatıldı.

Olay, Kıbrıs Şehitleri Caddesinde meydana geldi. İsimleri öğrenilemeyen sürücüler idaresindeki 78 AAT 328 plakalı otomobil ile 78 BU 698 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle 78 BU 698 plakalı otomobil bir anda alev aldı. Polis ekiplerinin ve vatandaşların yardımıyla otomobildeki yangın söndürülürken araçlarda maddi hasar oluştu.

Öte yandan bir kişinin iddiaya göre cep telefonunu almak için yanan otomobilinin içine girdiği anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
BDB82583 8C6B 4767 AC41 DB2A1BAA5A08
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Mayıs, 2026 18:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

AYVALIK VE AKGÜL’DEN SAFRANOVA’YA ZİYARET

Karabük’ün tarım ve kırsal kalkınma alanındaki önemli projelerinden biri olan Lavanta Kokulu Safran Bahçesi Projesi “Safranova”, önemli isimleri ağırladı.

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevine devam eden Çetin Ayvalık ile geçmiş dönem Safranbolu İlçe Tarım Müdürü ve mevcut İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Akgül, Safranova’yı ziyaret ederek proje kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Gerçekleştirilen ziyarette heyete Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe eşlik etti. Heyet, proje hakkında bilgi alırken Safranova’nın geldiği noktayı değerlendirme fırsatı buldu.

Ziyarette konuşan Başkan Erol Altuntepe, Safranova’nın yalnızca bir tarım projesi olmadığını belirterek, kırsal kalkınma, turizm ve bölgesel marka değerine katkı sağlayan önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.

Altuntepe açıklamasında, “Bölgemizin tarım, kırsal kalkınma ve turizm potansiyeline önemli katkılar sunan, özellikle Safranbolu safranının gelecek nesillere aktarılmasına büyük destek sağlayan Safranova’nın kuruluşundan bugüne kadar olan süreçte büyük emekleri bulunan Çetin Müdürümüz ve Mehmet Müdürümüze teşekkür ediyorum. İlimizdeki görevleri sona ermesine rağmen projeye teknik anlamda destek vermeyi sürdürüyorlar” ifadelerini kullandı.

Safranova’nın her geçen gün büyümesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Ayvalık ve Akgül’ün, projeyi takdirle karşıladığı belirtildi.

Başkan Altuntepe ayrıca, Safranova’ya destek veren Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, meclis üyeleri ve oda üyelerine teşekkür ederek projenin bölge adına önemli kazanımlar sunduğunu vurguladı.

Öte yandan ziyaret kapsamında, bir süredir ortak çalışmalar yürütülen yeni proje hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu. Safranbolu’dan Bilecik ve İzmir’e uzanacak yeni projenin kısa süre içerisinde hayata geçirilmesinin planlandığı belirtilirken, detayların ise önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin