SAMSUN (İHA) – Trendyol Muhteşem Lig gruplarından Samsunspor, Rosenborg ekibinden ofansif orta saha Carlo Holsen ile 4 yıllık kontrat imzaladı.
Samsunspor, bu dönem 11. transferini Danimarkalı futbolcu Carl Johan Holse Justesen’i transfer ederek yaptı. Bu dönem transfer edilen 8. yabancı oyuncu olan Holse için resmi sayfadan yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz en son Rosenborg BK kadrosunda oynayan 24 yaşındaki Carlo Holse ile 4 yıllık kontrat imzalamıştır. Atletimize ve topluluğumuza güzel olması dileklerimizle” sözleri kullanıldı.
Futbola Kopenhag’da başlayan 24 yaş ve 1,77 cm uzunluğundaki Carlo Holsen, sırasıyla Esbjerg ve Rosenborg formaları giymişti. Mesleğinde 185 resmi maça çıkan Holse, 29 kere fileleri sarsarken, 2020 yılında gösterdiği başarılı performans ile Danimarka Ulusal Takımı’na çağrılmıştı.
Samsunspor’un yakın vakitte 2 oyuncu transferini daha açıklaması bekleniyor.


Carlo Holse, Samsunspor’da
Trabzon-Bayburt karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
Trabzon’un Araklı ilçesi Karadere Vadisi Hasköy-Değirmencik mahallesi mevkiinde sabahın erken saatlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle Trabzon-Bayburt karayolu ulaşıma kapandı. Bölgede yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu tamamen kapatırken, her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu.
Olayın ardından bölgeye sevk edilen ekipler güvenlik önlemleri alırken, karayolları ekiplerinin yolu yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlattığı öğrenildi. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve bölgedeki uyarıları dikkate almaları istendi.

