Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Carlo Holse: “Maç kazandıkça takıma özgüven geliyor”

Samsunspor’un yıldız orta saha oyuncusu Carlo Holse, maç kazandıkça kendilerine özgüven geldiğini söyledi.

Süper Lig’in ilk 6 haftasına damga vuran Samsunspor’da takımın Danimarkalı orta saha oyuncusu Carlo Holse, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) özel açıklamalarda bulundu. Takımın sezona başarılı bir giriş yapmasını değerlendiren Carlo Holse, “Samsun’a alıştım diyebilirim. Samsun ve Kopenhag farklı kültürler ama her geçen gün öğrenmeye, yeni şeyler keşfetmeye çalışıyoruz. Ailem de buraya alışmaya çalışıyor. Kendimizi Samsun’da evimizde gibi hissediyoruz” dedi.

“8 ve 10 numara pozisyonlarında rahat ediyorum”

Genelde sağ kanatta görev alan Holse, en rahat ettiği mevkilerin 8 ve 10 numara pozisyonları olduğunu belirterek, “Samsunspor’da olmaktan ötürü çok mutluyum. Daha fazla oynadıkça mutlu oluyorum. Sahaya her çıktığımda zevk almaya çalışıyorum. Stadyumumuzu ve taraftarımızın oluşturduğu atmosferi seviyorum. Şu dönemde maçlar kazandıkça hem biz mutlu oluyoruz hem de elimizden geldiğince taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. 8 numara ve 10 numara pozisyonları, kendimi daha doğal hissettiğim pozisyonlar. Olabildiğince takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. İhtiyaç doğrultusunda takımım bana sağ kanatta ihtiyaç duyarsa o pozisyona en çabuk şekilde adapte olmaya, katkı sağlamaya çalışıyorum ama 8-10 numara sahada en çok rahat ettiğim pozisyonlar” diye konuştu.

“Maç kazandıkça takıma özgüven geliyor”

3 puan aldıkça takımca özgüven kazandıklarına değinen Holse, “Çok önemli bir sezonun içerisindeyiz. 1,5 yıldır aynı oyuncularla birlikte oynuyoruz. Uzun bir süre birlikte oynuyor olmamız tabi ki de bu dönemi daha güzel bir şekilde geçirmemize katkı sağlıyor. Başarımızın en önemli nedenlerinden biri de birlikte oynama alışkanlığı. Biz maçlar kazandıkça takıma özgüven geliyor. Umarım bu şekilde kazanmaya devam ederiz” şeklinde konuştu.

Carlo Holse, bu sezon Samsunspor formasıyla ligdeki 6 maçın tamamında da 11’de süre alırken, 1 gol 1’de asist yapma başarısı gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bs
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 11:10 tarihinde yayınlandı
0

Hafta sonu Karabük’te sanat rüzgarı esecek

Karabük Belediyesi, şehrin kültürel yaşamına değer katan etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta sonu Belediye Sanat Evi, edebiyat dünyasının iki önemli ismini ağırlayacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında, şair ve yazarlar Karabüklü sanatseverlerle bir araya geliyor. Sanatın birleştirici gücünü şehre yaymayı hedefleyen programlar, dolu dolu içeriğiyle dikkat çekiyor.

Etkinlik takvimi, 15 Mayıs Cuma günü şair ve yazar Osman Kiremitçi ile başlıyor. Kiremitçi, “Rüzgarlı Kaya” ve “Radar” gibi değerli eserleri eşliğinde düzenlenecek şiir dinletisi ve söyleşi programında iki ayrı seansla okurlarıyla buluşacak. İlk seans 14:00 – 15:30 saatleri arasında sanat severlere sunulurken ikinci seans 18:00-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Haftanın finalinde ise 17 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te ünlü yazar Abdullah Ataşçı, “Meryem’in Çiçekleri” kitabı üzerine bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirecek. Sevde Nur Uyumaz’ın moderatörlüğünde yapılacak olan bu özel buluşmada, edebiyat tutkunları keyifli bir sohbet imkanı bulacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük’ü sanatın merkezi yapma hedefiyle çalışmaların süreceğini belirterek; “Sanat Evi’mizde düzenlenen bu kıymetli buluşmalarla hemşehrilerimizin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Edebiyat ve sanat dolu bu güzel günlere tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin