Carlo Holse: “Maç kazandıkça takıma özgüven geliyor” - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Eylül, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Carlo Holse: “Maç kazandıkça takıma özgüven geliyor”

Samsunspor’un yıldız orta saha oyuncusu Carlo Holse, maç kazandıkça kendilerine özgüven geldiğini söyledi.

Süper Lig’in ilk 6 haftasına damga vuran Samsunspor’da takımın Danimarkalı orta saha oyuncusu Carlo Holse, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) özel açıklamalarda bulundu. Takımın sezona başarılı bir giriş yapmasını değerlendiren Carlo Holse, “Samsun’a alıştım diyebilirim. Samsun ve Kopenhag farklı kültürler ama her geçen gün öğrenmeye, yeni şeyler keşfetmeye çalışıyoruz. Ailem de buraya alışmaya çalışıyor. Kendimizi Samsun’da evimizde gibi hissediyoruz” dedi.

“8 ve 10 numara pozisyonlarında rahat ediyorum”

Genelde sağ kanatta görev alan Holse, en rahat ettiği mevkilerin 8 ve 10 numara pozisyonları olduğunu belirterek, “Samsunspor’da olmaktan ötürü çok mutluyum. Daha fazla oynadıkça mutlu oluyorum. Sahaya her çıktığımda zevk almaya çalışıyorum. Stadyumumuzu ve taraftarımızın oluşturduğu atmosferi seviyorum. Şu dönemde maçlar kazandıkça hem biz mutlu oluyoruz hem de elimizden geldiğince taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. 8 numara ve 10 numara pozisyonları, kendimi daha doğal hissettiğim pozisyonlar. Olabildiğince takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. İhtiyaç doğrultusunda takımım bana sağ kanatta ihtiyaç duyarsa o pozisyona en çabuk şekilde adapte olmaya, katkı sağlamaya çalışıyorum ama 8-10 numara sahada en çok rahat ettiğim pozisyonlar” diye konuştu.

“Maç kazandıkça takıma özgüven geliyor”

3 puan aldıkça takımca özgüven kazandıklarına değinen Holse, “Çok önemli bir sezonun içerisindeyiz. 1,5 yıldır aynı oyuncularla birlikte oynuyoruz. Uzun bir süre birlikte oynuyor olmamız tabi ki de bu dönemi daha güzel bir şekilde geçirmemize katkı sağlıyor. Başarımızın en önemli nedenlerinden biri de birlikte oynama alışkanlığı. Biz maçlar kazandıkça takıma özgüven geliyor. Umarım bu şekilde kazanmaya devam ederiz” şeklinde konuştu.

Carlo Holse, bu sezon Samsunspor formasıyla ligdeki 6 maçın tamamında da 11’de süre alırken, 1 gol 1’de asist yapma başarısı gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
00000
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 22.04.2026 15:17
0
0

Ulusal Egemenliğimiz 106 Yaşında

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karabük’te coşku ile kutlanacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümü, Karabük’te düzenlenecek etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen bu anlamlı gün kapsamında şehir genelinde çeşitli programlar gerçekleştirilecek. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün çocuklara ithaf ettiği bayram, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Karabük’teki kutlama programı, 23 Nisan Salı günü saat 10.30’da Yenişehir Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Resmi törenin ardından etkinlikler, saat 11.00’de Yenimahalle Spor Salonu’nda devam edecek.

Program kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, halk oyunları ve çeşitli sahne performansları izleyicilerle buluşacak. Renkli görüntülere sahne olması beklenen etkinlikler, Karabüklülere bayram coşkusunu doyasıya yaşatacak.

Yetkililer, tüm vatandaşları düzenlenecek kutlamalara katılarak bu anlamlı günü birlikte paylaşmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin