Reklam
Reklam

Çankırı’daki cam seyir terasının çevre ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:31 tarihinde yayınlandı
0

ÇANKIRI Belediyesi tarafından Çankırı Kalesi’nin en uç noktasına yapılan Türkiye’nin en büyük cam seyir terasının çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarını tamamladı. Farklı bitkilerin kullanıldığı çalışmalarda cam seyir terasın çevresi estetik bir görünüme kavuştu. Şehre hâkim manzarası ve büyüklüğü ile benzerlerinden farklılık gösteren cam seyir terasının yapımının tamamlanmasının ardından temizlik ve peyzaj düzenlemeleri de gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, toprak dolgu ve tesviye çalışmalarının ardından alanda bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yaptı. Çalışmalar kapsamında yeşil ve gold taflan, berberis çeşitleri, bodur ateş dikeni, mavi çim, top şimşir, piramit mazı, spiral leylandi ile beş farklı renkte mevsimlik menekşeler dikildi. Yeni korkuluk montajı da ekiplerce gerçekleştirildi. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan yapısal tamiratlar ve iyileştirme çalışmaları ile Çankırı Kalesi, bahar dönemi için ziyaretçilerine hazır hale getirildi. Cam seyir terasın da açılması ile birlikte çekiciliği daha da artacak olan Kale’nin ziyaretçi oranının artması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kozlu’da şehit babaları unutulmadı

kozluda sehit babalari unutulmadi meQY5QUk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sacide Kilci ve kurum personelleri, ilçede ikamet eden şehit babalarını evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ekipler, devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit babalarına çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailelerin talep ve görüşleri de dinlendi.

Kozlu Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin