ÇANKIRI Belediyesi tarafından Çankırı Kalesi’nin en uç noktasına yapılan Türkiye’nin en büyük cam seyir terasının çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarını tamamladı. Farklı bitkilerin kullanıldığı çalışmalarda cam seyir terasın çevresi estetik bir görünüme kavuştu. Şehre hâkim manzarası ve büyüklüğü ile benzerlerinden farklılık gösteren cam seyir terasının yapımının tamamlanmasının ardından temizlik ve peyzaj düzenlemeleri de gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, toprak dolgu ve tesviye çalışmalarının ardından alanda bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yaptı. Çalışmalar kapsamında yeşil ve gold taflan, berberis çeşitleri, bodur ateş dikeni, mavi çim, top şimşir, piramit mazı, spiral leylandi ile beş farklı renkte mevsimlik menekşeler dikildi. Yeni korkuluk montajı da ekiplerce gerçekleştirildi. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan yapısal tamiratlar ve iyileştirme çalışmaları ile Çankırı Kalesi, bahar dönemi için ziyaretçilerine hazır hale getirildi. Cam seyir terasın da açılması ile birlikte çekiciliği daha da artacak olan Kale’nin ziyaretçi oranının artması bekleniyor.


Çankırı’daki cam seyir terasının çevre ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


