Çankırı'daki cam seyir terasının çevre ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Mart, 2017 08:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Çankırı’daki cam seyir terasının çevre ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı

ÇANKIRI Belediyesi tarafından Çankırı Kalesi’nin en uç noktasına yapılan Türkiye’nin en büyük cam seyir terasının çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarını tamamladı. Farklı bitkilerin kullanıldığı çalışmalarda cam seyir terasın çevresi estetik bir görünüme kavuştu. Şehre hâkim manzarası ve büyüklüğü ile benzerlerinden farklılık gösteren cam seyir terasının yapımının tamamlanmasının ardından temizlik ve peyzaj düzenlemeleri de gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, toprak dolgu ve tesviye çalışmalarının ardından alanda bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yaptı. Çalışmalar kapsamında yeşil ve gold taflan, berberis çeşitleri, bodur ateş dikeni, mavi çim, top şimşir, piramit mazı, spiral leylandi ile beş farklı renkte mevsimlik menekşeler dikildi. Yeni korkuluk montajı da ekiplerce gerçekleştirildi. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan yapısal tamiratlar ve iyileştirme çalışmaları ile Çankırı Kalesi, bahar dönemi için ziyaretçilerine hazır hale getirildi. Cam seyir terasın da açılması ile birlikte çekiciliği daha da artacak olan Kale’nin ziyaretçi oranının artması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
is arkadasini bicaklayarak oldurdu bjuH8X8s
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

İş arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Samsun’da bir iş yerinde iki çalışan arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı restoranda çalışan Eren Bakır (31) ile Haşim Y. (22) arasında gündüz saatlerinde iş yerinde küfürleşmeden kaynaklı tartışma yaşandı. Akşam saatlerinde tekrar karşılaşan ikili arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Haşim Y., Eren Bakır’ı bıçakla ağır yaraladı.

Ağır yaralanan Eren Bakır kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli, suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin