Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 07:22 tarihinde yayınlandı
0

Çankırı’da Trafik Kazası: 2 ölü, 5 yaralı

ÇANKIRI ‘da meydana trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den yola çıkıp, Ankara istikametinden Çankırı istikametine gelmekte olan İ.B. yönetimindeki 18 BA 132 plakalı araç, Tüney köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Şarampole devrilen araçta bulunan F.L. olay yerinde R.L. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada araç sürücüsü İ.B. ile araçta yolcu olarak bulunan M.L.,İ.L.,N.B. ve O.L. yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
temin duzce gecisinde arefe gunu trafik akici ilerliyor q7W7jkw2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

TEM’in Düzce geçişinde arefe günü trafik akıcı ilerliyor

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde rahat bir yolculuk yapıyor.

Bayram arefesinde yola koyulan tatilcilerin otoyolun özellikle Ankara istikametinde oluşturduğu hareketlilik, önceki bayramların aksine akıcı seyirde ilerliyor. Güzergah boyunca araç sayısında dönemsel artış gözlense de ulaşımda herhangi bir aksama veya trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Otoyolun Düzce geçişindeki bu rahat trafik akışı, dron ile havadan da görüntülendi.

Bölgede görev yapan trafik ve karayolları ekipleri, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan yetkililer, otoyoldaki sakinliğin mesai saati bitimi olan 17.00’den itibaren yerini kısmi bir hareketliliğe bırakabileceğini değerlendiriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin