Çankırı’da otomobil tarlaya uçtu: Aynı aileden 6 kişi yaralandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 06:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Çankırı’da otomobil tarlaya uçtu: Aynı aileden 6 kişi yaralandı

ÇANKIRI ’da meydana trafik kazasında 4’ü çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza, Şabanözü ilçesi Gümerdiğin Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Şabanözü – Çubuk yolunda seyir halinde olan Yusuf Tosun idaresindeki 06 EC 6574 plakalı otomobil, Gümerdiğin Mahallesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki tarlaya uçan araç hurda yığınına döndü. Kazada araçta bulunan sürücü ile eşi Sultan Tosun ve çocukları İrem Su, İkra Merve, Elif ve Semra Tosun da yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şabanözü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fw23
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 14:21 tarihinde yayınlandı
0
0

KARABÜK’E FİLYOS LİMANI MÜJDESİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karabük sanayisinin yıllardır beklediği liman bağlantısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, Filyos Limanı’nın Karabük için büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak, şehrin lojistik gücünün ciddi şekilde artacağını ifade etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karabük sanayisi açısından büyük önem taşıyan Filyos Limanı bağlantısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, Karabük’ün uzun yıllardır beklediği liman projesinin hükümetin öncelikli gündem maddeleri arasında yer aldığını belirtti.

Karabük’ün üretim gücüne dikkat çeken Bayraktar, şehrin Türkiye ekonomisine ve ihracatına önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, güçlü bir lojistik altyapının bu katkıyı daha da artıracağını vurguladı. Liman bağlantısının özellikle sanayi ürünlerinin taşınması açısından hayati rol oynayacağını dile getirdi.

Bakan Bayraktar; Karabük’ün yıllardır beklediği 10 yıllardır beklediği bir konu malum liman konusu. Burası üreten bir kent, buranın üretimi Türkiye’ye ve Türkiye’nin ihracatına ekonomisine katkı yapan bir yer. Dolayısıyla böyle bir kentin lojistik koridorunun da daha güçlü olması, açık olması ve özellikle limana erişimi en hayati konu. Dolayısıyla bu da bizim en önemli gündem maddemiz. Şimdi tabii farklı yönüyle gündem maddemiz çünkü Filyos Limanı şu anda önümüzde önemli bir fırsat olarak duruyor. O limanla alakalı malumunuz benim Bakanlığıma bağlı biz Karadeniz gazını oraya getirdiğimiz için bizim çok yoğun bir çalışmamız var ama özellikle güney kısmını ki daha büyük bir kısım orayı başta Karabük ama bu bölgenin ihracat ve ithalat merkezi haline getirip inşallah burada, haddehanelerimizde, Kardemir’de üretilen ürünlerin ihracatı veya taşınması, Türkiye’nin farklı yerlerine taşınması ile ilgili bunu kullanacağız ve Karabük inşallah Filyos limanıyla buluşacak. Bütün ajandamız, bütün gündemimiz bunun üzerinedir. Ve bu sayede inanıyorum ki Karabük gerçek potansiyeline çok daha fazla yaklaşacak, çünkü daha çok ihracat yapacak, daha iyi lojistik imkanlara sahip olacak. Bu müjdeyi de sizlere buradan paylaşmış olayım.

Tüm bu konuları dediğim gibi şehrin gündemini her şeyi yakinen takip ediyoruz ve inanıyorum ki burada teşkilatlarımız, milletvekillerimiz Ankara’da, belediye başkanımız, ilçe belediyelerimiz, ilçe teşkilatlarımızla birlikte Karabük’ü daha ileri götürecek, Karabük’teki yaşayan insanlarımıza daha iyi hizmet sunabilecek ne varsa onları yapmaya büyük bir azimle, gayretle, kararlılıkla devam edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin