Çankırı’da otomobil tarlaya uçtu: Aynı aileden 6 kişi yaralandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 06:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Çankırı’da otomobil tarlaya uçtu: Aynı aileden 6 kişi yaralandı

ÇANKIRI ’da meydana trafik kazasında 4’ü çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza, Şabanözü ilçesi Gümerdiğin Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Şabanözü – Çubuk yolunda seyir halinde olan Yusuf Tosun idaresindeki 06 EC 6574 plakalı otomobil, Gümerdiğin Mahallesi yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yol kenarındaki tarlaya uçan araç hurda yığınına döndü. Kazada araçta bulunan sürücü ile eşi Sultan Tosun ve çocukları İrem Su, İkra Merve, Elif ve Semra Tosun da yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şabanözü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
isitme engelliler masa tenisi turkiye sampiyonasi samsunda basladi ytdNjl5T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, Samsun’da başladı

Türkiye’de 18 ilden 62 sporcunun katıldığı ’İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’ Samsun’da başladı.

İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, Samsun’da açılış seremonisinin ardından start aldı. Canik Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Adana, Samsun, Ankara, Denizli, Kocaeli, Kırıkkale, Bolu, Burdur, Şırnak, Zonguldak, Isparta, İstanbul, Konya, Kastamonu, Muğla, Sinop, Sivas ve Uşak’tan 22’si kadın olmak üzere toplam 62 sporcu katıldı. Şampiyonanın ilk gününde eleme müsabakaları oynandı.

Müsabakaların açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Eyüp Çakır, sporculara başarılar diledi.

Şampiyonanın açılışında konuşan Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Dursun Gözel ise, “Federasyon olarak amacımız, sessiz dünyaların gür sesi olan sporcuların yeteneklerini en üst seviyede sergilemesine imkân sağlamak. Masa tenisi branşı hem ulusal hem de uluslararası arenada her geçen gün gelişiyor. Bugün burada yarışacak sporcularımız, gelecekte ay-yıldızlı bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandıracak olan şampiyon adaylarımızdır. Uluslararası takvimimiz oldukça yoğun ve heyecan vericidir. Özellikle 17-23 Ağustos’ta Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek olan İşitme Engelliler Gençlik Oyunları bizim için altyapı anlamında büyük bir gelişim sınavı olacaktır. Ulusal anlamda yaptığımız bu şampiyonalar, uluslararası kürsülerin birer hazırlığı ve provası niteliğindedir. Samsun’daki şampiyonada dereceye girecek sporcularımız Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonalarında inşallah başarılarını taçlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

Heyecan dolu maçlara sahne olan turnuva, yarın sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin