Çankırı'da Bilim Fuarı Düzenlendi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mayıs, 2015 08:19 tarihinde yayınlandı
0
0

Çankırı’da Bilim Fuarı Düzenlendi

ÇANKIRI İsmet İnönü Ortaokulu öğrencileri tarafından bilim fuarı düzenlendi
Okulun Toplantı Salonu’nda düzenlenen fuarda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Minik öğrenciler tarafından yapılan 29 farklı projenin TÜBİAK tarafından desteklendiği ifade eden Yazıcı, “Bu çalışma öğrencilerimizin yeteneklerini açığa çıkarmak ve onları yeni projelere teşvik etmek için yapılan bir çalışmadır.
Burada yaptıkları güzel çalışmalarla öğrencilerimiz hem güven kazanacak, hem de diğer öğrencilere örnek olacaklar.” şeklinde konuştu.
Fuarda hem teknik hem de fiziki alanda projeler sergilendiğini aktaran Okul Müdürü Salahattin Kaya ise amaçlarının öğrencilerin ufuklarını geliştirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.
Bilim fuarında minik öğrencilerin hazırladığı, robotlar, stres ölçme cihazları ve birbirinden farklı projeler katılımcılardan yoğun ilgi görürken, miniklerin tasarladıkları projeleri büyük bir ustalıkla katılımcılara anlattılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda sampiyonluk maci heyecani biletler icin kuyruk olustu psBz6Bci
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da şampiyonluk maçı heyecanı: Biletler için kuyruk oluştu

Samsun’da Galatasaray’ın şampiyonluk ihtimalinin olduğu Samsunspor-Galatasaray karşılaşmasına taraftarların gösterdiği yoğun ilgi, bilet satış noktalarında uzun kuyruklara neden oldu.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor ile Galatasaray, 19 Mayıs Stadyumu’nda cumartesi günü saat 20.00’de karşı karşıya gelecek. Sezonun bitimine üç hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 7 puan önünde bulunan Galatasaray, bu maçta galip gelmesi ya da Fenerbahçe’nin puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Şampiyonluk ihtimalinin ortaya çıkmasıyla birlikte Galatasaray taraftarları karşılaşmaya büyük ilgi gösterirken, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle mücadele eden Samsunspor taraftarları da bilet satış noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturdu. Saat 11.00’de satışa sunulan biletler için her iki takım taraftarları kuyruğa girdi.

Samsunspor taraftarları, sahasında Galatasaray’a karşı galibiyet alarak şampiyonluk kutlamalarına izin vermek istemediklerini ifade ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar ise takımlarının şampiyonluk yolunda kritik virajı geçmesini beklediklerini dile getirdi.

32 bin kapasiteli 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor tribünlerine ayrılan 22 bin 524 biletten yaklaşık 13 bininin ilk bir saat içinde satıldığı öğrenildi.

Samsunspor-Galatasaray karşılaşması cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin