ÇANKIRI İsmet İnönü Ortaokulu öğrencileri tarafından bilim fuarı düzenlendi
Okulun Toplantı Salonu’nda düzenlenen fuarda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Minik öğrenciler tarafından yapılan 29 farklı projenin TÜBİAK tarafından desteklendiği ifade eden Yazıcı, “Bu çalışma öğrencilerimizin yeteneklerini açığa çıkarmak ve onları yeni projelere teşvik etmek için yapılan bir çalışmadır.
Burada yaptıkları güzel çalışmalarla öğrencilerimiz hem güven kazanacak, hem de diğer öğrencilere örnek olacaklar.” şeklinde konuştu.
Fuarda hem teknik hem de fiziki alanda projeler sergilendiğini aktaran Okul Müdürü Salahattin Kaya ise amaçlarının öğrencilerin ufuklarını geliştirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.
Bilim fuarında minik öğrencilerin hazırladığı, robotlar, stres ölçme cihazları ve birbirinden farklı projeler katılımcılardan yoğun ilgi görürken, miniklerin tasarladıkları projeleri büyük bir ustalıkla katılımcılara anlattılar.


0
Çankırı’da Bilim Fuarı Düzenlendi
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.


