Çankırı'da 12 Aracın Lastikleri Kesildi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Mayıs, 2014 07:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Çankırı’da 12 Aracın Lastikleri Kesildi

ÇANKIRI ‘da, kimliği belirsiz kişi veya kişiler cadde üzerinde park halinde duran 12 otomobilin lastiklerini keserek kayıplara karıştı. Olay, Karataş Mahallesi Kayabaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde işe gitmek için uyanan sürücüler, evlerinin önüne park ettikleri otomobillerinin lastiklerinin kesildiğini fark etti. Cadde üzerinde park halinde duran 12 aracın lastiklerinin kesildiğinin anlaşılması üzerine durum polise bildirildi. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, sürücülerin bilgisine başvurarak inceleme başlattı. Bazı araçların bir, bazılarının ise tüm lastiklerinin kesildiğini belirleyen polis, parmak izi araştırması yapıp bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Olayın şokunu yaşayan sürücüler ise sabah uyandıklarında araçlarının lastiğinin kesildiğini belirterek, “Bıçakla araçlarımızın lastiklerinin kesildiğini fark ettik. Cadde üzerindeki bir çok aracın lastiklerini aynı şekilde kesmişler. Bu olayı yapanların bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyoruz” dedi. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin