Reklam
Reklam

Çankırı İsmet İnönü Ortaokulunda Zor Sınav

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2015 08:20 tarihinde yayınlandı
0

ÇANKIRI 2015 Öğretim yılı içerisinde uygulamaya koyduğu projelerden biri olan “Ben sevdiklerimle Kitap Okumanın Tadına Varmak isterim” sloganı ile başlayan “Anneciğim, Babacığım Benimle Okur musun ?” Projesi sona erdi.
Öğrenciler için toplam 11, velileri için 3 temel eserden oluşan kitap okuma yarışmasının sınavı 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü öğrencilerin ve velilerin katılımı ile yapıldı.
Proje yürütme kurulu adına açıklamalarda bulunan Türkçe Öğretmeni Ümmü Çolak projenin temel amacı, okuldaki öğrencilere ve velilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak; öğrencilerin kendini ifade etmelerinin, iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesini desteklemek Öğrencilere ve velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, toplumsal duyarlılık ile yorumlama bilgi ve becerisi kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
Öğretmen Çolak “Bu yolla öğrencilerin analitik düşünen, düşündüğünü doğru ve açık bir şekilde ifade eden, algılama gücü yüksek, yorum ve sentez yapabilen, sorgulayan, tartışan, yüksek karakterli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamayı ve kitap okuma alışkanlığı kazanmış bir toplum oluşturulmasını hedefliyoruz” dedi.
Veli ve Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı ve ödülleri arasında Tablet, Kol Saati ve Kitap Setlerinin bulunduğu sınavın sonuçları önümüzde ki günlerde açıklanarak ödül töreni düzenlenecek.
Projenin diğer hedefleri arasında, Ortaokullarda okuyan öğrenciler, öğrenci velileri ile bu okullarda görev yapan yönetici ve öğretmenler arasında okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak, Öğrencilerimizin ve velilerinin dünyaya, olaylara, insanlara farklı açıdan bakma alışkanlığı kazandırarak, kavrama güçlerini geliştirmek, Öğrencilere etkili düşünebilme, yazabilme ve problem çözme becerileri kazandırmak, Maddi Yetersizliği kitap okumamak için mazeret olmaktan çıkarmak, Kitaplara daha kolay ulaşılması için imkan sağlamak, Kitap okuma sürecine ailelerin de katılımını sağlamak gibi maddeler bulunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin