Karabük Postası tarafından
22 Mart, 2017 07:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Çankırı Belediyesi yaşlı vatandaşların evini temizledi

ÇANKIRI ’da dezavantajlı grupların en büyük destekçisi olan ve genç, yaşlı, kadın, çocuk, engelli olmak üzere bakıma muhtaç herkese sahip çıkmaya devam eden Çankırı Belediyesi, 21-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nda bakıma muhtaç yaşlıların evlerini temizleyerek dualarını aldı. Çankırı Belediyesi, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi bünyesinde oluşturduğu ekip ile günlük yaşantısını kendi başına devam ettirmekte zorlanan bakıma muhtaç yaşlıların mağduriyetini gideriyor. Altı yıldır evde temizlik hizmeti veren Belediye, 65 yaş üzerinde kendi işini göremeyen ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşların evlerine giderek yaşam kalitelerini arttırmak için her yeri temizliyor. Belediye, rutin olarak yaptığı evde temizlik hizmetini Yaşlılara saygı Haftası’nda da gerçekleştirdi. Evde temizlik hizmeti için oluşturulan ekipler, kendi işini göremeyen yaşlı vatandaşların evlerini temizleyerek evlere adeta bahar havası getirdi. Çankırı’da yaşayan yaşlı vatandaşların ayağına ihtiyaç duydukları hizmetleri götürebilmekten gurur duyduklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Çankırı belediyesi dezavantajlı gruplara hizmette sınır tanımayan bir belediyedir. Ülkemizin kalkınmasında kıymetli büyüklerimizin gençliklerinde verdikleri emek yatmaktadır. Yaşlılarımızın her biri ülkemizin ve milletimizin yaşama ve ayakta durma kudretinin en büyük göstergesidir. Onlar, en güzel günlerini bu ülkeye hizmet ederek, bu ülkeyi ayakta tutarak geçirdiler. Şimdi de biz onları daha iyi yaşatmak ve ayakta tutmak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Bizden dualarını ve güler yüzünü esirgemeyen tüm büyüklerimin ellerinden öpüyorum.” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bu post için henüz ses dosyası oluşturulmamış.

Alaplı Kent Konseyi’nden Alaplı Belediyespor’a moral kahvaltısı

Alaplı Kent Kurulu tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Harika Amatör Ligi’nde çaba eden Alaplı Belediye Spor, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak ve moral-motivasyon sağlamak hedefiyle futbolcularla bir ortaya geldi.
Sarı-mavili grup, Ortacı köy Spor ile oynayacağı birinci maç öncesi düzenlenen tertipte buluştu. Kadronun tam takım katıldığı programa; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Belediye Başkanı Nuri Tekin, Cumhuriyet Savcısı Anıl Öztürk, Jandarma Kumandanı İbrahim Kuzgun, siyasi parti ilçe liderleri, STK temsilcileri, dernek başkanları, Kulüp Başkanı Hüseyin Oğuz, Teknik Yönetici Emrah Toraman ve amatör spora takviye veren iş insanları katıldı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda, yeni dönem gayeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu ve futbolculara moral aşılandı. Alaplı Belediye Spor idaresi, bu tıp tertiplerin kulüp içindeki dayanışmayı artırdığını belirterek spor topluluğunun kenetlenmesinin kıymetine dikkat çekti.
Programda konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, takımın dönem öncesi moral depoladığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içinde Alaplı Belediye Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" dedi. Kaymakam Selçuk Köksal ise yaptığı konuşmada, "2025 döneminde da Alaplı Belediye Spor’un başarılı bir grafik çizeceğine inanıyorum. İtimat ve huzur ortamında, olaysız ve centilmence bir dönem geçirmeyi temenni ediyorum. Bu birlik ve beraberlik kahvaltısı için Kent Konseyi’ne, idaresine ve Lider Yasin Ören’e teşekkür ediyorum" tabirlerini kullandı.
Program sonunda, Alaplı Belediye Spor’a dayanak veren isimlere Kaymakam Selçuk Köksal ve Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin