Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Kasım, 2023 16:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çamlıpınar Göleti’nde sonbahar manzarası

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan Çamlıpınar Göletinin manzarası havadan görüntülendi. Göletin yansıyan görüntüsü, güzel bir tablo oluşturdu.
Dipsizgöl köyü sınırlarında bulunan gölün doğası ve bölgenin temiz havası, doğa tutkunlarına sonbaharın eşsiz güzellikleri içerisinde gezi ve kamp imkanı sunuyor. Çevredeki ormanlık alanda yaşayan hayvanların da su ihtiyacını karşıladığı Çamlıpınar Gölünün deniz seviyesinden yüksekliği yaklaşık 1050 metre. Güzel manzarayı fırsat bilen vatandaşlar gölün etrafında yürüyüş yaptı ve doğa harikası Çamlıpınar Gölü çevresinde fotoğraf çekti. Göl havadan da görüntülendi.
Çam, kayın, köknar ve palamut ağaçlarıyla çevrili gölü ziyaret eden Mehmet Ali Türedi, "Sonbahar aylarındayken Çamlıpınar Gölüne geldik. Bu aylarda buraların çok güzel olduğu konuşuluyordu. Doğanın dört renginin de burada bulabileceğimizi söylediler. Buraya gelmek istedik. Adeta görsel bir şölen ile karşılaştık. Ağaçlar rengarenk hem sonbahar hem de yeşil ile turuncunun birbirine yakıştığı en güzel zamanlardayız. Düzce’ye gelindiği zaman bu bölgeye gelip hem gölün kenarında mangallarını yapabilirler hem doğa yürüyüşü hem de trekking yapabilirler. Kesinlikle herkesi Düzce’ye davet ediyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi’nden 15 Temmuz’un yıl dönümünde çevrim içi sergi

Kastamonu Üniversitesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü kapsamında erişime açılan çevrim içi stant, 30 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Ulusal Birlik Günü kapsamında düzenlenen "Zaferin İsmi Türkiye" temalı Memleketler arası Çevrim İçi 2025 Karma Standı erişime açıldı. 15-30 Temmuz tarihleri ortasında çevrim içi olarak gerçekleştirilen stant, farklı coğrafyalardan sanatkarları bir ortaya getirdi. Kastamonu Üniversitesi öğretim üyelerinin yanı sıra, Türkiye, Mısır, Makedonya, Çeçenistan, Fas, Arnavutluk, Özbekistan, Sırbistan ve Bangladeş’ten katılan sanatkarlarla birlikte toplam 9 farklı ülkeden eserler stantta yer aldı.
Toplam 30 yapıtın sunulduğu stantta; demokrasi, bağımsızlık, ulusal birlik ve toplumsal hafıza üzere temalar, sanatkarlar tarafından farklı disiplinlerde ve özgün tekniklerle yorumlandı.
Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin mesken sahipliğinde hazırlanan stant, hem ulusal hem de memleketler arası seviyede akademisyen ve sanatkarların katkılarıyla oluşturuldu.
Sergiye ise Kastamonu Üniversitesi’nin resmi web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin