Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Kasım, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çamlıpınar Göleti’nde muhteşem manzara

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan Çamlıpınar Göleti’nin manzarası havadan görüntülendi. Göletin yansıyan görüntüsü, güzel bir tablo oluşturdu.
Dipsizgöl köyü sınırlarında bulunan gölün doğası ve bölgenin temiz havası, doğa tutkunlarına sonbaharın eşsiz güzellikleri içerisinde gezi ve kamp imkanı sunuyor. Çevredeki ormanlık alanda yaşayan hayvanların da su ihtiyacını karşıladığı Çamlıpınar Gölü’nün deniz seviyesinden yüksekliği yaklaşık bin 50 metre. Güzel manzarayı fırsat bilen vatandaşlar gölün etrafında yürüyüş yaptı ve doğa harikası Çamlıpınar Gölü çevresinde fotoğraf çekti. Göl havadan da görüntülendi.
Çam, kayın, köknar ve palamut ağaçlarıyla çevrili gölü ziyaret eden Mehmet Ali Türedi, "Sonbahar aylarındayken Çamlıpınar Gölü’ne geldik. Bu aylarda buraların çok güzel olduğu konuşuluyordu. Doğanın dört renginin de burada bulabileceğimizi söylediler. Buraya gelmek istedik. Adeta görsel bir şölen ile karşılaştık. Ağaçlar rengarenk hem sonbahar hem de yeşil ile turuncunun birbirine yakıştığı en güzel zamanlardayız. Düzce’ye gelindiği zaman bu bölgeye gelip hem gölün kenarında mangallarını yapabilirler, hem doğa yürüyüşü hem de trekking yapabilirler. Kesinlikle herkesi Düzce’ye davet ediyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Ekim, 2025 14:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Kadın Kolları Üst Düzey Heyeti Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili  Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz ile MKYK Üyeleri  Hatice Çakmak ve Mine Meydancı, Karabük’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, ziyaret programına AK Parti Karabük İl Başkanlığı ile başladı. Burada İl Başkanı Ferhat Salt ile teşkilat çalışmaları, kadınların siyasetteki öncü rolü ve Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Salt, “AK Kadınların fedakarlıklarıyla, inançla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya  ile bir araya geldi. Görüşmede belediye hizmet anlayışı ve kadınların şehir hayatına katkıları ele alındı. Başkan Çetinkaya, “Birlik ve dayanışma ile şehrimizi daha güçlü yarınlara taşırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

blank

 VALİ MUSTAFA YAVUZ’A ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları heyeti son olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Karabük Milletvekilleri  Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Hülya Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Vali Mustafa Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini iletti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin