blank
Mustafa Akgün tarafından
21 Nisan, 2025 14:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cami Görevlileriyle İstişare Toplantıları Sürüyor

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, cami görevlileriyle gerçekleştirdiği istişare ve bilgilendirme toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Müftü Erhun son olarak, Keltepe Mevkii’nde görev yapan cami görevlileriyle Kahyalar Köyü Pirinçlik Mahallesi Camii’nde bir araya geldi.

Toplantıda, din hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Birlik ve beraberlik anlayışının önemine değinen Müftü Erhun, cami görevlilerinin görüş ve önerilerini dikkatle dinledi.

Katılımcı din görevlileri ise bu tür buluşmaların sahada karşılaştıkları sorunlara çözüm üretme açısından oldukça verimli geçtiğini ve motivasyonlarını artırdığını ifade etti. İl Müftülüğü tarafından düzenlenen bu istişare toplantılarının, cami görevlilerinin mesleki gelişimlerine katkı sunmaya ve kurum içi iletişimi güçlendirmeye yönelik olarak önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Düzce’de meydana gelen kazada motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde 3 kişinin bulunduğu elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek, başını kaldırıma çarpan şoför ağır yaralandı.
Kaza, 00.30 sıralarında Çay Mahallesi Ela Bahriye Oral Bulvarı bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Aydınpınar Caddesi istikametine gitmekte olan E.K yönetimindeki 54 AIA 343 plakalı motosiklet, kaldırımdan inerek yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde eşi ile çocuğu bulunan E.B yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan E.K ağır yaralandı. Yaralı E.K. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Elektrikli bisiklette bulunan 3 kişi ise 112 acil sıhhat gruplarının yaptıkları denetimlerin akabinde hastaneye gitmek istemedikleri için ambulanstan indirildiler. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin