Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2021 09:22 tarihinde yayınlandı
0

Çalışmalar Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler kentin çeşitli bölgelerinde tamir, su hattı döşeme, kanal temizliği gibi hizmetlere devam ederken acil ihtiyaç duyulan mahalle ve caddelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipleri 7/24 anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz çalışma programları haricinde halk masası ve vatandaşların bizzat yaptıkları taleplere de müdahale etmeye devam ediyor. Çalışma temposunu bir an olsun düşürmeyen arkadaşlarımı bu gün Emek Mahallesi Ihlamur Sokakta hızlı bir şekilde yağmur suyu drenaj hattı döşeme işlerini tamamlıyor” dedi.

Safranbolulu vatandaşların hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Köse, “ Tüm ekiplerimiz ile birlikte Safranbolu’da hizmet bayrağını aldığımız yerden çok daha yukarılara çekmek gayretindeyiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Safranbolu ve Safranbolu halkı hizmetin en iyisine, en güzeline layık” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
cay bahcesinde bulunan yavru karaca dograya birakildi JXVOOQXB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı

Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin