Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2021 09:22 tarihinde yayınlandı
0

Çalışmalar Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler kentin çeşitli bölgelerinde tamir, su hattı döşeme, kanal temizliği gibi hizmetlere devam ederken acil ihtiyaç duyulan mahalle ve caddelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipleri 7/24 anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz çalışma programları haricinde halk masası ve vatandaşların bizzat yaptıkları taleplere de müdahale etmeye devam ediyor. Çalışma temposunu bir an olsun düşürmeyen arkadaşlarımı bu gün Emek Mahallesi Ihlamur Sokakta hızlı bir şekilde yağmur suyu drenaj hattı döşeme işlerini tamamlıyor” dedi.

Safranbolulu vatandaşların hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Köse, “ Tüm ekiplerimiz ile birlikte Safranbolu’da hizmet bayrağını aldığımız yerden çok daha yukarılara çekmek gayretindeyiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Safranbolu ve Safranbolu halkı hizmetin en iyisine, en güzeline layık” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin