Reklam
Reklam

Çalışmalar Devam Ediyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Eylül, 2021 09:22 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler kentin çeşitli bölgelerinde tamir, su hattı döşeme, kanal temizliği gibi hizmetlere devam ederken acil ihtiyaç duyulan mahalle ve caddelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipleri 7/24 anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Ekiplerimiz çalışma programları haricinde halk masası ve vatandaşların bizzat yaptıkları taleplere de müdahale etmeye devam ediyor. Çalışma temposunu bir an olsun düşürmeyen arkadaşlarımı bu gün Emek Mahallesi Ihlamur Sokakta hızlı bir şekilde yağmur suyu drenaj hattı döşeme işlerini tamamlıyor” dedi.

Safranbolulu vatandaşların hayatlarını daha rahat idame ettirebilmeleri için var güçleri ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Köse, “ Tüm ekiplerimiz ile birlikte Safranbolu’da hizmet bayrağını aldığımız yerden çok daha yukarılara çekmek gayretindeyiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Safranbolu ve Safranbolu halkı hizmetin en iyisine, en güzeline layık” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin