Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Haziran, 2023 11:22 tarihinde yayınlandı
0

Çalınan römorkunu bulana ya da getirene 20 bin TL ödül verecek

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde çiftçilik yapan şahıs, hırsızlar tarafından çalınan römorkunu bulana ya da getirene 20 bin lira ödül verecek.
Olay, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Ethem Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çiftçilikle uğraşan Turan Hünalp, Mayıs ayında kendisi için römork yaptırdı. Hünalp’ın yaptırdığı römork, hırsız ya da hırsızlar tarafından çalındı. Yaklaşık 1,5 aydır römorkunu her yerde arayan Turan Hünalp, 300 bin TL değerinde olan römorkunu bulana ya da getirene 20 bin TL ödül vereceğini açıkladı.
1,5 aydır römorkuna ait bir iz bulamadığını belirten Hünalp, “16 Mayıs’ta kurulukta bulunan römorkumu çaldılar. Römorkun çalındığını fark ettikten sonra polise giderek şikayetçi olduk. Römorkumuz, üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçmesine rağmen halen bulunamadı. Biz de kendi imkanlarımızla etraftaki bütün kameraları inceledik. Hırsızların sadece bir noktada kameraya yansıdıklarını fark ettik. Şahsın, mavi renkte bir araç ile römorku götürdüğü görülüyor. Çalınan römorkun piyasa değerini 300 bin TL civarında, çok mağdur olduk. Çalan şahıs, her şeyi hesaplamış, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarının dahi yerini belirlemiş ve römorku çalarken hiçbirine yakalanmamış. Ara sokaklardan kameraların olmadığı yerden giderek römorku götürmüş” dedi.
Yaşadıkları olaydan dolayı çok mağdur olduklarını kaydeden Hünalp, “Römorkla birlikte bazı eşyalarımız daha vardı kurulukta. Artık korkumuzdan kuruluğumuza demir kapı yaptırdık. İnşallah tez zamandı römorkumuz bulunuyor, bizde römorku bulana ya da bize getirene 20 bin TL ödül vereceğiz. İnşallah römorku çalan hırsızda biran önce bulunarak hakkında gerekli işlemler yapılır” diye konuştu.
Öte yandan, polis ekipleri, çalınan römorkun bulunabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin