karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
11 Temmuz, 2014 09:10 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Çalılık Yangını Tüp Deposuna Sıçramadan Söndürüldü

ZONGULDAK ’ın Alaplı ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın çevrede bulunan tüp deposuna ve evlere sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü. Edinilen bilgiye göre Alaplı ilçesine bağlı Aşağıdoğancılar Köyü kapalı pazaryeri mevkisinde çalılık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık 3 dönüm alanda etkili olan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Öte yandan yangının çevrede bulunan tüp depolarına ve evlere sıçramadan söndürülmesi olası bir faciayı önledi Alaplı Belediyesi İtfaiyesi Müdürü Sinan Taşkın, Yangının tüp deposuna ve evlere sıçramadan söndürülmesinin olası bir faciayı önlediğini söyledi Özellikle yaz aylarında orman, anız ve ekin yangınların çok olduğuna dikkat çeken Taşkın, çalılık ve anız yangınlarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları ve tedbirli davranmaları konusunda uyardı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin