Çaldığı traktörle gezerken yakalandı - Karabük Haber Postası
caldigi traktorle gezerken yakalandi Rkz38e6Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaldığı traktörle gezerken yakalandı

Samsun’da çaldığı traktörle kent merkezinde gezerken kuşku uyandıran şahıs, yapılan ihbar sonucu polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un İlkadım ilçesnin Derecik Mahallesi Yeşilkent Düğün Salonu yanında park halinde 55 H 0787 plakalı traktörü anahtar uydurup çalan 49 yaşında B.G., traktörle kent merkezi olan Kale Mahallesi Saathane Meydanında çeşit atınca vatandaşların dikkatini çekerek, “Alkollü olma ihtimali olan bir kişi traktörle cins atıyor” diye 112 Acil Davet Merkezine ihbarda bulunuldu. Traktörün plakasını telsizden anons edilerek görüldüğü yerde alınmasını istendi. Trafik polisleri kelam konusu traktörü Anadolu Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde durdurdu. Traktörde bulunan B.G. park halindeki traktörü gezmek için aldığını söyledi. Olay yerine hırsızlık ofisi takımları de sevk edildi. Yapılan denetimde traktörün çalındığı ortaya çıktı. Polis traktörün sahibi H.K.’ye ulaşarak traktörünün çalınmış olduğunu haber verdi. Traktörün yakalandığı yere gelen H.K. aracını denetim etti. Rahat hareketler sergileyen B.G. ” en Bilo dayıyım. Dayı lakabını almak için 50 yıldır savaşıyorum. Yeşilkent Düğün Salonu önünden aldım. Akü başı çıkıktı taktım, mazotunu denetim ettim. Gezdim biraz. Emniyet peşimde olduğu için çorap satıyorum, adresim muhakkak olsun diye. Ben oyun oynarım. Oyunları da ben bozarım. Noktayı da ben koyarım” demesi dikkat çekti. Trafik takımları tarafından yapılan alkol ölçümünde B.G. alkolsüz çıktı.

Polis tarafından gözaltına alınan B.G., İlyasköy Polis Merkezine götürülürken, traktör ise sahibine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta motosiklet kazasinda agir yaralanan genc hayatini kaybetti wNyJ8g5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza, 5 Nisan 2026 tarihinde gece saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. 23 yaşındaki Ahmet Satılmış idaresindeki motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle park halindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Satılmış, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ahmet Satılmış’ın cenazesinin, Zile ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin