Çaldığı kamyonla eski sevgilisinin evine gitti, camdan girdiği evden laptop çaldı - Karabük Haber Postası
caldigi kamyonla eski sevgilisinin evine gitti camdan girdigi evden laptop caldi EaRSvATR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Çaldığı kamyonla eski sevgilisinin evine gitti, camdan girdiği evden laptop çaldı

Bolu’da çaldığı kırmızı renkli kamyonla eski kız arkadaşının evine giderek dizüstü bilgisayar çalan ve kamyonu bırakıp yaya olarak kaçan 30 yaşındaki A.G., polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Olay, Köroğlu ve Sümer mahallelerinde meydana geldi. İddiaya göre, A.G. (30), Köroğlu Mahallesi’nden çaldığı kırmızı renkli kamyonla Sümer Mahallesi’nde yaşayan eski kız arkadaşının evinin önüne gitti. Eve camdan giren şüpheli, eski sevgilisine ait dizüstü bilgisayarı çaldıktan sonra, çaldığı kamyonu evin önünde terk ederek yaya olarak kayıplara karıştı.

1 hafta sonra yakalandı

İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ve fiziki takip yapan ekipler, A.G.’yi 1 haftalık çalışma sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen A.G., emniyetteki sorgusu ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

beunlu akademisyen ulusal toplantida moderator oldu zzbGRSDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN’lü akademisyen ulusal toplantıda moderatör oldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Eğitim Fakültesi İngilizce Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Tuğba Aydın Yıldız, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) ile British Council iş birliğinde düzenlenen “İngilizce Dil Eğitiminde Yenilik ve Teknoloji Ulusal Politika Diyaloğu” toplantısına katıldı. Yıldız, program kapsamında gerçekleştirilen yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatörlük yaptı.

25-26 Mart 2026 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen toplantıda, İngilizce dil eğitiminde dijitalleşme, yapay zekâ uygulamaları ve teknolojik dönüşüm konuları ele alındı. Kamu kurumları, üniversiteler ve uluslararası kuruluşlardan temsilcilerin yer aldığı programda, eğitimde teknoloji kullanımına yönelik politika geliştirme süreçleri masaya yatırıldı.

Toplantı kapsamında düzenlenen oturumlarda; yapay zekâ destekli öğrenme ortamları, öğretmenlerin dijital yeterlilikleri, ölçme ve değerlendirme sistemleri ile eğitimde teknolojinin sürdürülebilir kullanımı gibi başlıklar görüşüldü.

Yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatör olarak görev alan Dr. Tuğba Aydın Yıldız, eğitimde yapay zekâ ve yabancı dil öğretimi alanındaki çalışmaları doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.

Program sonunda, İngilizce dil eğitiminde teknolojinin etkin ve etik kullanımına yönelik politika önerilerinin geliştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.