Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Çakır’dan Çetinkaya’ya Tepki

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya’nın CHP ile ilgili sosyal medya paylaşımlarına tepki göstererek, ” Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Bu arkadaş kendisine çeki düzen versin. Vermiyorsa da verdirmesini biliriz.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük  İl Başkanı Abdullah Çakır yerel ve ülke gündemini değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden CHP ile ilgili yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi.

İl Başkanı Abdullah  Çakır, “AK Parti Merkez İlçe Başkanı son zamanlarda gerek Genel Başkan Yardımcılarımıza, gerek Milletvekillerimize sosyal medya üzerinden hakaretler yağdırıyor. Çok ilginç bunları yaptıktan sonra kaldırıyor. Doğruysa neden paylaşımlarını kaldırıyorsun. Doğru değilse neden paylaşıyorsun.

Bizim üslubumuz bu değil. Kavga edeceksek Karabük’ün menfaatleri için kavga edelim. Muhtemelen bu arkadaşa dediler ki sen CHP’ye saldır belki prim yaparsın. Yakında seçim de var beklentisi de olabilir.

Bu arkadaşımızın bundan sonraki söylemlerine dikkat etmesini istiyorum. Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Bu arkadaş kendisine çeki düzen versin. Vermiyorsa da verdirmesini biliriz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesi kadin kooperatiflerini bir araya getiriyor UaSSevNy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük Belediyesi kadın kooperatiflerini bir araya getiriyor

Karabük Belediyesi, kentte faaliyet gösteren kadın kooperatiflerini “Kadın Kooperatiflerimiz Karabük ile Buluşuyor” programında bir araya getirecek.

Karabük Belediyesi, yerel üretimi desteklemek ve kadın girişimciliğini güçlendirmek amacıyla yeni bir etkinliğe imza atıyor.

Belediye öncülüğünde ve Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenecek “Kadın Kooperatiflerimiz Karabük ile Buluşuyor” programı, 2 Haziran Salı günü saat 11.00’de Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek.

Program kapsamında Karabük Üreten Eller, El Emeği, Karabük Uğraşan, Kozalak, AYKA Yaşlı Bakım, Ihlamur, Eflani Altıneller ve Eskipazar Hadrianapolis kadın kooperatifleri stant açarak ürünlerini vatandaşlarla buluşturacak. Gıda, el sanatları ve tekstil alanlarında üretim yapan kooperatifler, belediyenin sağladığı imkanla doğrudan satış yapma fırsatı elde edecek.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada kadın kooperatiflerinin yerel kalkınmadaki önemine dikkat çekti.

Çetinkaya, “Şehrimizde kendi imkanlarıyla üretim yapan, istihdama ve aile ekonomisine katkı sağlayan sekiz kadın kooperatifimiz var. Belediyemiz olarak bu kooperatiflerimizin daha görünür olması ve emeklerinin karşılığını bulması için destek sağlıyoruz” dedi.

Kadınların üretimde aktif rol almasının yerel ekonomiyi güçlendirdiğini vurgulayan Çetinkaya, “Kooperatiflerimizi tek çatı altında hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. ‘Birlikte üretecek, birlikte güçleneceğiz’ diyerek tüm vatandaşlarımızı bu dayanışmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte kadın üreticiler, el emeği ürünlerinin yanı sıra ev yapımı baklava, börek ve çeşitli yöresel lezzetleri de satışa sunacak. Vatandaşların hem alışveriş yapması hem de kadın girişimcilere destek olması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin