Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Çakır’dan Çetinkaya’ya Tepki

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya’nın CHP ile ilgili sosyal medya paylaşımlarına tepki göstererek, ” Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Bu arkadaş kendisine çeki düzen versin. Vermiyorsa da verdirmesini biliriz.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük  İl Başkanı Abdullah Çakır yerel ve ülke gündemini değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden CHP ile ilgili yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi.

İl Başkanı Abdullah  Çakır, “AK Parti Merkez İlçe Başkanı son zamanlarda gerek Genel Başkan Yardımcılarımıza, gerek Milletvekillerimize sosyal medya üzerinden hakaretler yağdırıyor. Çok ilginç bunları yaptıktan sonra kaldırıyor. Doğruysa neden paylaşımlarını kaldırıyorsun. Doğru değilse neden paylaşıyorsun.

Bizim üslubumuz bu değil. Kavga edeceksek Karabük’ün menfaatleri için kavga edelim. Muhtemelen bu arkadaşa dediler ki sen CHP’ye saldır belki prim yaparsın. Yakında seçim de var beklentisi de olabilir.

Bu arkadaşımızın bundan sonraki söylemlerine dikkat etmesini istiyorum. Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Bu arkadaş kendisine çeki düzen versin. Vermiyorsa da verdirmesini biliriz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda insansiz hava araci dustu evlerde hasar olustu mGhiLUEq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da insansız hava aracı düştü: Evlerde hasar oluştu

SAMSUN (İHA) – Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah saatlerinde düştüğü değerlendirilen insansız hava aracı mahallede paniğe neden oldu. Olayda 3 evde maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri bölgede inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, olay, sabah erken saatlerde İlkadım ilçesinde sabah 6.30 sıralarında meydana geldi. Büyük bir gürültüyle uyanan mahalle sakinleri ilk anda doğalgaz patlaması olduğunu düşündü. Gürültünün ardından çevrede bulunan bazı evlerin camlarının kırıldığı ve maddi hasar oluştuğu görüldü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan ekipler, düştüğü değerlendirilen ve yaklaşık 25 kilogram olduğu belirtilen insansız hava aracına ait parçaları topladı. Olayda yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

İnceleme başlatıldı

Mahalle sakinleri yaşanan olay nedeniyle kısa süreli panik yaşarken, polis ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi. 1 metre civarında kanat açıklığı olan ve ayrı bir kuyruk parçası bulunan insansız hava aracının hangi kuruma ait olduğu ve düşüş nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.

Olayı anlatan mahalle sakinlerinden Fatma Çakır, “Patlama sesi duydum ve korktum. Bende panik atak var. Hemen cama çıktım. Dışarıya baktım ve karşı ki binada dumanlar çıkıyor. Doğal gaz patladı zannettik. Çok acayip bir ses yaptı. Çok korktuk” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin