Reklam
Reklam

Çakır’dan Çetinkaya’ya Tepki

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 14:22 tarihinde yayınlandı
0

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya’nın CHP ile ilgili sosyal medya paylaşımlarına tepki göstererek, ” Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Bu arkadaş kendisine çeki düzen versin. Vermiyorsa da verdirmesini biliriz.” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük  İl Başkanı Abdullah Çakır yerel ve ülke gündemini değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden CHP ile ilgili yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi.

İl Başkanı Abdullah  Çakır, “AK Parti Merkez İlçe Başkanı son zamanlarda gerek Genel Başkan Yardımcılarımıza, gerek Milletvekillerimize sosyal medya üzerinden hakaretler yağdırıyor. Çok ilginç bunları yaptıktan sonra kaldırıyor. Doğruysa neden paylaşımlarını kaldırıyorsun. Doğru değilse neden paylaşıyorsun.

Bizim üslubumuz bu değil. Kavga edeceksek Karabük’ün menfaatleri için kavga edelim. Muhtemelen bu arkadaşa dediler ki sen CHP’ye saldır belki prim yaparsın. Yakında seçim de var beklentisi de olabilir.

Bu arkadaşımızın bundan sonraki söylemlerine dikkat etmesini istiyorum. Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Bu arkadaş kendisine çeki düzen versin. Vermiyorsa da verdirmesini biliriz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin