Çakır: "Yeter Artık. Yolun Sonu Göründü" - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Aralık, 2022 14:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Çakır: “Yeter Artık. Yolun Sonu Göründü”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, 6 yaşındaki çocuğun evlendirilerek istismara maruz bırakılmasına sert tepki göstererek, “Tarikatlar-Cemaatler ile kol kola girdiniz, şeyhler, Şıhlar yarattınız, masum hak dinimizi kullanarak 20 yıldır bu ülkeyi sömürdünüz artık yeter” dedi.

Çakır yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Her gün ayrı zam her gün ayrı zulüm ve her gün ilticaya, tarikatlara, cemaatlara açılan ayrı kol… 20 yıldır ülkeyi getirdiğiniz durum ortada,

Son yaşanan 6 yaşında ki bir kıza reva görülen olaydan iki yıldır haberiniz var da neden sesiniz çıkmıyor. Bereket versin ki bu ülkede doğru-dürüst gazeteciler var da öğreniyoruz.

Adalet Bakanlığı sessizliğini koruyor. Aile Bakanlığı’nın ne yaptığını kimse bilmiyor. Bir de İçişleri bakanı var ki, polislerinin elini kolunu bağlamış durumda. Polislerimiz bu olayları bilmiyorlar mı? Kim onların önüne engel çıkarıyor? Ne gerekçeyle bu dosyalar kapatılıyor? Güçlerini kimden alıyorlar. 6 yaşındaki bir evladımızın uğradığı bu haksızlık karşısında kimler sessizliğini koruyor?

20 Yıldır aynı olaylar, aynı pis kollar uzanıyor vatandaşımızın üstüne, deve misali ne yapsalar eğri, hangi yapılan iş doğru ki.?

Yeter artık…İşte yolun sonu göründü…

Tarikatlar-Cemaatler ile kol kola girdiniz, şeyhler, Şıhlar yarattınız, masum hak dinimizi kullanarak 20 yıldır bu ülkeyi sömürdünüz artık yeter..

6 Yaşında ki çocuklarımız için artık yeter..

Emeklimiz, Dullarımız, İşçimiz, Memurumuz için artık yeter…

Esnafımız, İş adamımız, Gençlerimiz  için artık yeter..

Hesap vakti yaklaşıyor.. Yolun sonu görünüyor…

Hesabını sormak için, HAK-HUKUK-ADALET için Vatandaşımız gün sayıyor” (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda iki cip ile otomobil carpisti 1 yarali zUN2smmq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da iki cip ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kastamonu’da D-100 karayolu üzerinde cip ile otomobil çarpıştı. Kazada takla atan otomobilin sürücüsü yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tosya’da D-100 karayolu üzerinde Aşağı Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.K. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen cip, kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrula otomobil takla atarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. R.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin