Çakır: "CHP'ye Karabük'te İlgi Artıyor" - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Ağustos, 2022 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Çakır: “CHP’ye Karabük’te İlgi Artıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, yaşanan ekonomik sıkıntılar, yüksek enflasyon ve temel gıda maddelerine gelen yüksek zamların vatandaşları bunalttığını ifade etti.

Karabük ve İlçelerinde vatandaşların CHP’ye olan ilgisinin arttığını belirten Çakır, parti olarak seçim çalışmalarına da aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Karabük’te anketlere bakıldığında Cumhuriyet Halk Partisi’nin sürekli  artış grafiğini sürdürdüğünü  ve 1 Milletvekili çıkarma noktasını çoktan aştıklarını ifade eden Başkan Çakır, Karabük’ün biriken sorunlarının tespiti ve çözümünde CHP kadrolarının hazır olduğunu belirtti.

CHP Genel Merkezinin bastırdığı Türkiye Dert Haritası  isimli kitapta ilgili bilgi veren Başkan Çakır;  Karabük’ün dertleri arasında 11 Bin’in üstünde kayıtlı işsiz bulunması, teşvik ve yatırım kapsamında olmayışı, Yüzde 70’i orman olan Karabük’te Ormancılıkla ilgili yatırım ve teşvik olmayışı,  tarım ve hayvancılığa bölgesel teşvikin olmayışı,  Çevre kirliliği,  Çevre yolu olmayışından dolayı trafik sıkışıklığı, Uzman doktor sayısının yetersiz olması, KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesinin yetersizliği, Yenice ve Safranbolu Devlet Hastanesinin yetersiz olması, Safranbolu’nun turizm teşvikinden yararlanamaması, Miri Araziler, Öğrenci yurdu sorunu, Havaalanı olmaması gibi sorunların yer aldığını  zaten bu sorunların  CHP’nin Türkiye’nin Dert Haritası olarak tespit edilip  CHP’nin ilgili kitapçığında yer aldığını söyledi.

(Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
22222 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Mart, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bayramlaşma programı arife gününe alındı

Karabük’te her yıl geleneksel olarak bayramın birinci günü Valilikte düzenlenen bayramlaşma programı, bu yıl alınan kararla arife gününe çekildi. Protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen programın tarihindeki bu değişiklik dikkat çekti.

Alınan kararın arka planında, bayramlaşma törenine katılım konusunda yaşanan hassasiyetlerin etkili olduğu belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre, özellikle daire müdürleri ve kamu kurumu temsilcilerinin katılımının zaman zaman zorunlu gibi algılanması, yetkilileri bu yönde bir karar almaya ittiği konuşuluyor.

Karabük halkı  geleneksel hale gelen programın gününün değiştirilmesini farklı açılardan değerlendirirken, bayram coşkusunun her koşulda birlikte yaşanmasının önemine dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin