Trabzon’da 4 çakalın karayolunda koşuşturması izleyenleri gülümsetti.
Trabzon’da geçtiğimiz günlerde yüksek kısımlarda tesirli olan kar yağışının akabinde aç kalan çakal sürüsü köylere indi. Karayolunda araçların önünden süratli bir biçimde koşuşturan 4 çakal, Trabzonlu toplumsal medya fenomeni Ali Osman Erçin’in cep telefonu kamerasına yansıdı. Toplumsal medya hesabına yüklediği imgeler ile kısa müddette binlerce şahsa ulaşan Erçin, çakal sürüsünün eğlenceli anlarını Trabzon şivesi ile birleştirdi. İzleyenlerin gülümsediği anlarda, “Çakal gel buraya nereye koşuyorsun. Otomobilde yer var geliyorsan haydi ne koşuyorsun. Nereye baskına gidiyorsun. Dedim sana o son tavuğu yemeyecektin” tabirlerini kullanan Erçin’in kamerasına yansıyan imgelerde bir mühlet aracın önünden ilerleyen çakal sürüsü daha sonra yoldan çıkarak ormanlık alanda gözden kayboldu.


Çakal sürüsü Trabzonlu ile yolda karşılaşırsa…
Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı
SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.
Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.
İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.
Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

