Reklam
Reklam
caglayan senin sehidinle benim sehidim ayri degil t9CY7F5W
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Çağlayan, “Senin şehidinle benim şehidim ayrı değil”

AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, CHP’nin alternatif merasiminde yaşananlara reaksiyon gösterdi.

Başkan Çağlayan açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı alternatif merasimle ilgili yaşananlara karşı fikrimizi söz etmek isterim. Öncelikle bilinmesini isteriz ki bu vatan hepimizin vatanıdır. Bu bayrak hepimizin bayrağıdır. Bu devlet hepimizin devletidir. Kimsenin başka bir kıymetlendirme yapma, başka bir program düzenleme lüksü yoktur. Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığının izahı yoktur.

Çanakkale’de senin dedenle benim dedem bu vatan bölünmesin diye çaba etti. Alternatif merasimler yapılmasın, paralel yapılar oluşmasın diye birlikte şehit oldular. Senin Çanakkale’nle bizim Çanakkale’miz başka değil. Senin şehidinle benim şehidim başka değil. Hepsi bayrağımız dalgalansın diye şehit oldu. Çanakkale’nin geçilememesinin sebebi, birlik ve beraberlik ruhuyla uğraş edilmesidir. Şayet o gün sizin yaptığınız üzere davransalardı, Çanakkale geçilirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu hareketleri, Çanakkale geçilsin diye yapılan hareketlerdir. Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirecekleri tertipler için müsaade alıp, belirlenen yerler dışında programlar yaparak devletin hudut uçlarıyla oynamaktadırlar. Haddi aşmada üzerinize yok. ‘Ötekileştiriyorsunuz’ der, kendiniz ötekileştirirsiniz. ‘Kutuplaştırıyor’ der, kendiniz kutuplaştırırsınız.

Devletimizi yıpratmanıza, devletin temsilcilerini karalamanıza, ulusal birlik ve beraberliğimizi bozmanıza asla fırsat vermeyeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
sehit polis memuru ugur yildiz dualarla anildi AhmMRJh2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız dualarla anıldı

Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız, şehadetinin sene-i devriyesinde kabri başında dualarla anıldı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 2016 yılında terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit düşen polis memuru Uğur Yıldız, Kastamonu’daki kabri başında anıldı. İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Uğur Yıldız’ın şehadetinin sene-i devriyesi ve Kurban Bayramı dolayısıyla, annesi Fahriye Yıldız’ı evinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından Şehit Uğur Yıldız’ın kabri ziyaret edildi. Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Tamer Taş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, şehit polis memurunun eşi Perihan Yıldız, annesi Fahriye Yıldız, yakınları, gaziler, emniyet teşkilatı mensupları ve Kastamonu Müftülüğü personelleri, Şehit Polis Memuru Uğur Yıldız’ın kabri başında dua etti. Şehitlikteki şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin