Çağlayan, "Senin şehidinle benim şehidim ayrı değil" - Karabük Haber Postası
caglayan senin sehidinle benim sehidim ayri degil t9CY7F5W
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çağlayan, “Senin şehidinle benim şehidim ayrı değil”

AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan, CHP’nin alternatif merasiminde yaşananlara reaksiyon gösterdi.

Başkan Çağlayan açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı alternatif merasimle ilgili yaşananlara karşı fikrimizi söz etmek isterim. Öncelikle bilinmesini isteriz ki bu vatan hepimizin vatanıdır. Bu bayrak hepimizin bayrağıdır. Bu devlet hepimizin devletidir. Kimsenin başka bir kıymetlendirme yapma, başka bir program düzenleme lüksü yoktur. Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığının izahı yoktur.

Çanakkale’de senin dedenle benim dedem bu vatan bölünmesin diye çaba etti. Alternatif merasimler yapılmasın, paralel yapılar oluşmasın diye birlikte şehit oldular. Senin Çanakkale’nle bizim Çanakkale’miz başka değil. Senin şehidinle benim şehidim başka değil. Hepsi bayrağımız dalgalansın diye şehit oldu. Çanakkale’nin geçilememesinin sebebi, birlik ve beraberlik ruhuyla uğraş edilmesidir. Şayet o gün sizin yaptığınız üzere davransalardı, Çanakkale geçilirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu hareketleri, Çanakkale geçilsin diye yapılan hareketlerdir. Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirecekleri tertipler için müsaade alıp, belirlenen yerler dışında programlar yaparak devletin hudut uçlarıyla oynamaktadırlar. Haddi aşmada üzerinize yok. ‘Ötekileştiriyorsunuz’ der, kendiniz ötekileştirirsiniz. ‘Kutuplaştırıyor’ der, kendiniz kutuplaştırırsınız.

Devletimizi yıpratmanıza, devletin temsilcilerini karalamanıza, ulusal birlik ve beraberliğimizi bozmanıza asla fırsat vermeyeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte narkotik operasyonlari 4 kisi tutuklandi dRqArORT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te narkotik operasyonları: 4 kişi tutuklandı

Karabük’te İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilgili birimlerce uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında art arda operasyonlar gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, 24-29 Nisan 2026 tarihleri arasında il genelinde düzenlenen 6 ayrı operasyonda toplam 11 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Şüphelilerden 4’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonlarda yapılan aramalarda 18 parça halinde paketlenmiş daralı ağırlığı 149,62 gram, net ağırlığı 98,03 gram olan sentetik kannabinoid, 115 adet sentetik ecza hap, 1 adet grinder (öğütücü), daralı ağırlığı 14,55 gram, net ağırlığı 9,73 gram metamfetamin, 1 adet payp, daralı ağırlığı 149,40 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ile 2×4 santimetre uzunluğunda peçeteye emdirilmiş sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

Öte yandan, narkotik ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında “uyuşturucu suçları”ndan aranması bulunan 1 firari şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

Yetkililer, Karabük halkının huzur ve güvenliği için özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin