Çağdaş Atan: "Uzun zaman sonra mağlup olduk" - Karabük Haber Postası
cagdas atan uzun zaman sonra maglup olduk RenkipPj jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Çağdaş Atan: “Uzun zaman sonra mağlup olduk”

SAMSUN (İHA) – RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, uzun zaman sonra yenildikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme müsabakasında Samsunspor’a deplasmanda 2-0 yenilen RAMS Başakşehir’de Teknik Direktör Çağdaş Atan, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. Atan, ligdeki ilk mağlubiyetlerini aldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Samsun’a kazanmak için geldiklerini ve tüm planlarını buna göre yaptıklarını vurgulayan Çağdaş Atan, “Uzun zaman sonra mağlup olduk. O gün bugün müydü bilmiyorum. 1-0’a kadar rakibe pozisyon vermedik, iyi pozisyonlara da girdik. Gol atacağımız anlarda çok kötü bir gol yedik. Marius gücünü kullanarak bizi geriye düşürdü. 2-0’dan sonra rakibe çok fazla geçiş hücum fırsatı verdik. 0-0’ken iyi olan taraf bizdik. Mağlubiyete mazeret değil ama 2 haftadır kötü zeminlerde maç oynuyoruz. Samsunspor gibi takımların zeminlerinin iyi olması lazım. Zemin çok kötüydü. Yakın zamanda burada milli maç olacak. Bu zeminde milli maçın çok verimli olacağını düşünmüyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
33 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
20 Nisan, 2026 11:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Yurtlig Badminton kapsamında tematik gezi düzenlendi

Karabük’te devam eden Yurtlig Badminton Karadeniz Grup (1) ve Grup (2) müsabakaları kapsamında, sporculara yönelik tematik gezi programı gerçekleştirildi.

Program çerçevesinde sporcular, Karabük İstasyon Caddesi’nde düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı. Ardından Karabük’ün simgesi olan Kardemir Demir Çelik Fabrikası ziyaret edilerek şehrin sanayi mirası hakkında bilgilendirme yapıldı.

Gezi kapsamında Safranbolu Gençlik Merkezi’nde bir araya gelen katılımcılar, daha sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu’nun tarihi çarşısını gezdi. Hıdırlık Tepesi, Köprülü Mehmet Paşa Camii, Arasta Çarşısı ile Demirciler ve Bakırcılar Çarşısı gibi önemli noktalar ziyaret edildi.

Sporcuların sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin