Cadde ortasında husumetlisini bıçakladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 18:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Cadde ortasında husumetlisini bıçakladı

Karabük’te bir şahıs, husumetlisini çocukların yoğun olduğu caddede bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Kemal Güneş Caddesi’nde meydana geldi. Serdal K. isimli şahıs, eşi ile birlikte caddede gezerken aralarında husumet bulunan Murat A. ile karşılaştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Serdal K., husumetlisini 23 Nisan şenlikleri dolayısıyla çocukların yoğun olduğu caddede kolundan bıçakladı. Kanlar içerisinde kalan vatandaşı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Yaşlı adama ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bıçaklı saldırgan ve eşi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaklaşık 6 gün önce de birbirlerine taş, duba ve bıçakla saldıran şahısların kavgasında Serdal K.’nin eşi Belgin K.’nin kolundan bıçakla yaralanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turk dunyasi cocuklari kulturlerini samsunda sergiledi g38erzCw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Türk dünyası çocukları, kültürlerini Samsun’da sergiledi

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) tarafından ikincisi düzenlenen “Türk Dünyası Çocuk Festivali” kapsamında gösteri yapan çocuklar, kendi ülkelerinin kültürel güzelliklerini gözler önüne serdi.

Türk Dünyası Çocuk Festivali, 9 farklı ülkeden gelen 113 katılımcı çocukla etkinliklerine devam ediyor. Bugün Bafra ve Çarşamba’nın yanı sıra İlkadım’da da gösteriler gerçekleştiren Türk dünyası çocuklarının son adresi Meydan AVM oldu. Festivalde sahne alan çocuklar, 23 Nisan coşkusunu gerçekleştirdikleri performanslarla ikiye katladı. Gösteriler vatandaşlar tarafından da beğeni topladı.

Festivalin her sene daha güzel anlara sahne olduğunu dile getiren SBB Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Çamaş, “Samsun, geçen yıl ilkini düzenlediği Türk Dünyası Çocuk Festivali’nin ikincisini düzenliyor. 9 kardeş ülkeden çocuklarımız ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yakışır bir şekilde Samsun’da kutluyoruz. Samsun her zaman uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmış bir şehir. 19 Mayıs ruhunun şehrimizde yaşattığı etkinin çocuklarımızın benliğine 23 Nisan ile işlenmesi çok güzel bir hadiseydi. Bu konuda başkanımız Halit Doğan’ın ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal’ın çok büyük destekleri oldu. Samsun adına onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Nice güzel etkinlikleri birlikte geçireceğimize, 23 Nisan’ı, milli benliği, Türklüğü ve Türk devletlerinin kenetlenmesini sağlayacak etkinlikleri yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Şehrin Türk dünyasının buluşma noktası olduğunun altını çizen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal ise, “Şehrimizin çeşitli meydanlarında Türk dünyasının çocukları çeşitli gösteriler yapıyor. Samsun merkez, Çarşamba ve Bafra’da da gösteriler devam ediyor. 23 Nisan’daki büyük gösteriye hazırlanıyoruz. Tüm halkımızı da 23 Nisan etkinliklerine davet ediyoruz. Türk dünyası çocukları orada bizlerle buluşacak. Çocuklarımız 1 haftadır Samsun’da birbirlerini tanıyorlar. Türk dünyasına, ’biz hep beraber kardeşiz, geçmişimiz birdi, geleceğimiz bir olacak, biz dünyada huzur, barış ve mutluluk içerisinde yaşayacağız’ mesajı veriyorlar. Bu düşünceyi şimdiden Samsun’da gerçekleştiriyoruz. Samsun Türk dünyasının buluşma noktası” diye konuştu.

Etkinlikler, Türk dünyası çocuklarının çeşitli gösterileri ile 23 Nisan’da da devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin