Buyurman’ın desteklediği boksör rakibini nakavt etti
Karabüklü gurbetçi işadamı Avrupalı Türk Girişimciler Birliği Genel Başkanı Orhan Buyurman’ın sponspor olduğu boksör Çağlar Genç, dördüncü maçını da nakavt ile kazanmayı başardı.
Artland Arena Quakenbrück'de oynanan maçta Çağlar Genç'in rakibi Michael Obin oldu. Kıran kırana geçen, baş döndürücü sert yumrukların konuştuğu boks maçında Çağlar Genç çevikliği ile dikkat çekti.
Genç, rakibi dördüncü raundda nakavt ederek dördüncü maçını da galibiyetle tamamladı.
Henüz yenilgi yüzü görmeyen Çağlar Genç’e Karabüklü işadamı, Avrupalı Türk Girişimciler Birliği Genel Başkanı Orhan Buyurman da destek veriyor.
Trabzon’da sel ve su baskınları sonrası temizlik çalışmaları gecede sürüyor
Trabzon’da bugün tesirli olan şiddetli yağışın yol açtığı sel ve su baskınlarından en fazla etkilenen 2 nolu Beşirli ve Pazarkapı mahallelerinde temizleme çalışmaları gecede sürüyor.
Büyükşehir Belediyesi takımları, sel sularının getirdiği çamurları temizleyerek gün ağardığında her iki bölgede hayatı olağana döndürmek için büyük uğraş sarf ediyor.
Şehrin en hareketli bölgeleri olan iki noktada selin getirdiği çamur birikintilerinin temizlenmesi için ağır uğraş harcayan Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışmalarının sabaha kadar süreceği öğrenildi.
Caddeler, yaya kaldırımları ve su baskınına uğrayan iş yerlerindeki çamur birikintilerinin temizlenmesi için ağır bir çalışma yürütüldüğünü belirten Büyükşehir Belediye Lider Vekili Faruk Kanca, "Bütün takımlarımızı, sel ve su baskınlarından en çok etkilenen Moloz ve Beşirli semtlerimize yönlendirdik. 184 işçi ve 165 araç ile çalışmalarımız sürüyor. Yeni günün birinci ışıklarıyla birlikte hayatı olağana döndürmeyi, yaya kaldırımlarımızı sel artıklarından büsbütün temizleyi ve esnaflarımızın dükkanlarını sıkıntısız olarak açabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.