Buyurman, Adalet Bakanı Tunç ile görüştü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
673b298de4521
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 14:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Buyurman, Adalet Bakanı Tunç ile görüştü

Karabüklü gurbetçi işadamı Avrupalı Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Genel Başkanı Orhan Buyurman, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Amasra’da bir araya geldi.

Avrupalı Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Genel Başkanı Orhan Buyurman, beraberinde Karabük Bartınlılar Derneği Başkanı Yüksel Korkut ile birlikte, Bartın’ın Amasra ilçesinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Avrupa’da yaşayan gurbetçilerin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karabük, Zonguldak ve Bartın’ın birbirinden ayrılmaz ve birlikte güçlü olduklarını ifade ederek, “ Birlikte güzel projelerimiz var. Bunları bölge milletvekillerimiz ile birlikte yerine getirme gayretleri içerisindeyiz. Aynı zamanda Avrupa’da özellikle Almanya’da yaşayan gurbetçilerimiz, ülkemizin yurt dışındaki en güçlü temsilcileridir. Onların taleplerini dinlemek ve çözümler üretmek bizim için bir öncelik” dedi.
Görüşmenin ardından Orhan Buyurman, gurbetçilerin sesi olmaya devam edeceklerini belirterek, “Bakanımızın duyarlılığı bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Gurbetçilerimizin sorunlarının çözümü için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
Buluşma, Türkiye ile Avrupa’daki Türk toplumu arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin