Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Nisan, 2016 09:01 tarihinde yayınlandı
0

Büyük Cami Ramazan Öncesinde İbadete Açılacak

ÇANKIRI İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı. Toplantıda konuşan Vakıflar Bölge Müdürü Temel Ünlü, Büyük Camii’nin Ramazan öncesinde teslim edileceğini söyledi. Çankırı Valiliği Birlik Salonu’nda Vali Vahdettin Özcan Başkanlığı’nda yapılan toplantıya İl Koordinasyon Kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Vahdettin Özcan, “Bugünki toplantıda 2016 Yılı Yatırım Programında yer alan projelere ilişkin değerlendirmeler yapılacaktır. 2016 Yılı Yatırım Programının bu yıl Mart ayının sonunda yayınlanması nedeniyle bazı kuruluşlarımızın çalışma ve iş programları taslak aşamasındadır. Yatırım Programı’nda yer alan projeler temelde İlimizin sosyo-ekonomik göstergelerini ve kamu hizmetlerini iyileştirici niteliktedir. Devletimizin tahsis ettiği ödeneklerin yerinde ve zamanında kullanılması için yıl içerisinde her düzeydeki personel görevini özenle ve gayretle yerine getirecektir. Kuruluşlarca uygulamayı etkin kılacak çalışma ve iş programları özenle takip edilerek ihale süreci ve mevsim şartları gibi unsurlar dikkate alınacaktır. Yatırım Programı’nda yer alan projelerin zamanında bitirilmesi temel hedef olup, projenin her aşamasında bu temel hedefin dikkate alınması ve bu açıdan gerekli gayretin sürdürülmesi gerekmektedir. Yürütülmekte olan yatırımların İlimizin kalkınma sürecine en üst düzeyde katkı vermesini diliyorum” dedi. Vakıflar Bölge Müdürü Temel Ünlü’de 2016 yılında 9 farklı çalışmaları olduğunu belirterek, Büyük Camii’nin son rötuşlarının yapıldığını, Ramazan öncesinde teslim edileceğini kaydetti. İller Bankası Ankara Bölge Müdürlüğü Yetkilisi Kamil Yılmaz da Ilgaz-Çankırı içme suyu projesinin tamamlandığını ve teslim aşamasında olduğunu belirtirken, kurumun hibe yardımlarının da devam ettiğini kaydetti. DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Gökce de DSİ’nin Çankırı’yla ilgili 31 farklı projesi olduğunu ve toplam proje maliyetinin 632 milyon lira değerinde olduğunu aktardı. Toplantıda İl Koordinasyon Kurulu üyeleri kurum yetkililerine çeşitli sorular sorup, projelere ilişkin bilgiler aldılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin