Bursluluk Sınavında Türkiye Birincisi Karabük'ten - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Eylül, 2023 16:51 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:57
0
0

Bursluluk Sınavında Türkiye Birincisi Karabük’ten

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.
Safranbolu Şehit Murat Akdemir Proje İmam Hatip Anadolu Lisesi bünyesindeki Ortaokulda öğrenim gören 8. Sınıf Öğrencisi Taha Gökçekli bursluluk sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu.
Elde ettiği başarıdan ötürü Taha Gökçekli’yi tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, başarılarının devamını dileyerek, “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılımızın ilk akademik başarısı Taha öğrencimizden geldi. Yıl boyu bu tür başarılarımız artarak devam edeceğini temenni ederek öğrencimize destek veren okul yöneticilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimizi ve velimizi tebrik ediyorum. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yine bu eğitim öğretim döneminde de Öğrencimiz Taha GÖKÇEKLİ gibi birçok öğrencimiz akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılara imza atacağına inanıyorum.” dedi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin