blank
Ramazan Öztürk tarafından
20 Mayıs, 2024 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bursluluk Sınavında 4 Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu

2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında Kanuni Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Eren Aksu,  Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi 5. sınıf öğrencisi Ahmet Tarık Eken ve Zümral Yaraşı ve Özel Karabük Bahcesehir Koleji Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Elizan Akman  500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu.

Elde edilen bu üst düzey başarıdan ötürü öğrencileri, okul idarecilerini ve öğretmenleri tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, "Bursluluk sınavında 4 öğrencimiz Türkiye Birincisi oldu. Gelen ilk haberlere göre bu başarılar ile birlikte sınavda sadece 1 yanlışı veya 2 yanlışı olan öğrencilerimizde var.  Yani kitlesel başarımızda çok iyi durumda. İlimiz akademik başarısını her yıl artırarak devam ettiriyor. Eğitim Kenti Karabük Projemizin meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Bu yıl da yine Türkiye birincileri çıkartarak bu başarı eğitim ailemizde perçinlenmiştir. Bu anlamda tekrardan öğrencilerimize destek veren okul yöneticilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum." dedi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ekmek aracı traktöre çarptı: 2 yaralı

Bartın-Amasra karayolunda meydana gelen kazada ekmek aracı önünde seyir eden traktörün römorkuna çarptı. Kazada bariyer ve araç ortasına sıkışan şoför ile römorktan düşen bir kişi yaralandı.
Bartın-Amasra karayolu Uğurlar Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, Amasra’dan Bartın’a seyir eden R.K yönetimindeki ekmek aracı, tıpkı istikamette giden H.K. yönetimindeki traktörün römorkuna arttan çarptı. Çarpışmanın tesiriyle traktör römorkunda bulunan E.D, yola düşerek yaralandı. Devrilen ekmek aracı ise bariyerlere çarparak durabildi. Aracın şoförü R.K. ise bariyerle araç ortasına sıkıştı. Olay yerine sevk edilen kurtarma gruplarının yürüttüğü ağır çalışma sonucunu yaralı sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Yaralılar R.K ve E.D, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Her iki yaralınında sıhhat durumunun güzele gittiği öğrenilirken, traktör şoförünün ise kazayı hafif sıyrıklarla anlattığı belirtildi.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol, araçların kaldırılmasının akabinde yine ulaşıma açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin