Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2017 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Bürokratlardan, Vali Çeber’e “Hayırlı olsun” ziyareti

Vali Kemal Çeber’e hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde; Gümrük Muhafaza Genel Müdürü Abdullah Soylu, Milli Savunma Bakanlığı ANT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Arif Koyuncu, Gümrük Muhafaza Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akıllı, TRT Televizyon Daire Başkanı Müzik Daire Başkan Vekili Tuncay Yürekli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Yıldırım Tektaş, Özel Lokman Hekim Hastaneleri Başhekimi Çocuk Doktoru Necmettin Din, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, Kültür ve Turizm Bakanlığı Murakıbı Abdulkerim Şahin, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çit, Adalet Bakanlığı Şube Müdürü Duran Artuç, Milletvekili Danışmanı Osman Tektaş ve İşadamı Yunus Akgül Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Vali Kemal Çeber ile gerçekleştireceği bir toplantı için Karabük Valiliğine gelen Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’de bir bölümünü Ankara’dan tanıdığı Bürokratların ziyaretine katılarak keyifli bir sohbette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tsodan mengen ascilik kampina stratejik destek UnU9l8I1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO’dan Mengen Aşçılık Kampı’na stratejik destek

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Bolu’nun Mengen ilçesinde düzenlenen 6. Mengen Aşçılık Kampı’na destek vererek Safranbolu safranının gastronomi alanındaki doğru kullanımına yönelik bilimsel bir çalışma sundu.

Yaklaşık 90 üniversiteden akademisyen, öğrenci ve şefin katıldığı organizasyonda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünlerinden biri olan safran ön plana çıkarıldı.

Etkinlik kapsamında katılımcılara “Safranbolu Safranı Tarifnamesi” adlı kitap dağıtıldı. Çalışmada safranın gastronomide doğru kullanımı, aroma yönetimi, ekstraksiyon teknikleri ve sık yapılan hatalar bilimsel ve uygulamalı olarak ele alındı.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe, safranın yalnızca bir baharat değil aynı zamanda kültürel ve ekonomik bir değer olduğunu belirterek, doğru kullanımın önemine dikkat çekti.

Altuntepe, Mengen Aşçılık Kampı gibi geniş katılımlı bir organizasyonda yaklaşık 90 üniversiteye ulaşmanın önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, hazırlanan çalışmanın sahadaki yanlış kullanım alışkanlıklarını düzeltmeye yönelik rehber niteliği taşıdığını ifade etti.

Etkinlikte, Safranbolu safranının gastronomide bilimsel temelli yaklaşımla ele alınmasının, ürünün ulusal ve uluslararası alanda değerinin artırılmasına katkı sağlayacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin