Reklam
Reklam

Bürokratlardan, Vali Çeber’e “Hayırlı olsun” ziyareti

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2017 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Vali Kemal Çeber’e hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde; Gümrük Muhafaza Genel Müdürü Abdullah Soylu, Milli Savunma Bakanlığı ANT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Arif Koyuncu, Gümrük Muhafaza Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akıllı, TRT Televizyon Daire Başkanı Müzik Daire Başkan Vekili Tuncay Yürekli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Yıldırım Tektaş, Özel Lokman Hekim Hastaneleri Başhekimi Çocuk Doktoru Necmettin Din, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, Kültür ve Turizm Bakanlığı Murakıbı Abdulkerim Şahin, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çit, Adalet Bakanlığı Şube Müdürü Duran Artuç, Milletvekili Danışmanı Osman Tektaş ve İşadamı Yunus Akgül Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Vali Kemal Çeber ile gerçekleştireceği bir toplantı için Karabük Valiliğine gelen Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’de bir bölümünü Ankara’dan tanıdığı Bürokratların ziyaretine katılarak keyifli bir sohbette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin