Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Temmuz, 2024 12:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Büro Memur-Sen Üyesi Bozkurt, Sendika Yürüyüşüne Tam Destek Verdi

Karabük Sosyal Güvenlik Kurumu'nda çalışan Büro Memur-Sen üyesi Fahri Bozkurt, Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı sendikaların başlattığı "Taleplerimiz İçin Bolu’dan Ankara’ya Yürüyoruz" etkinliğine katılarak tam destek sağladı. Bolu’dan Ankara’ya doğru yürüyüş eylemi düzenleyen grup, Büro Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları ve Sendika Temsilcilerinden oluşuyordu. Fahri Bozkurt, yürüyüş güzergâhındaki Gerede Şahnalar köyü mevkiinde sendika grubunu karşılayarak, Karabük ve Safranbolu'nun yöresel lezzetlerinden lokum, bağlar gazozu, meyve ve yayık ayranı gibi ikramlarda bulundu. Bozkurt, eylem sürecindeki tüm sendika temsilcilerine her zaman yanlarında olduğunu belirterek tam destek verdiğini ifade etti.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
06 Mayıs, 2025 13:20 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Uyuşturucu Operasyonları

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında Karabük Merkez ve Eskipazar ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda sentetik ecza hap ve sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi.

Karabük Merkez’de gerçekleştirilen ilk operasyonda, 1 şahsın üzerinde yapılan aramada 10 adet sentetik ecza hap bulundu. Şüphelinin cep telefonuna inceleme amacıyla el konulurken, hapları sattığı tespit edilen 2 kişiyle birlikte toplam 3 şüpheli, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

İkinci operasyonda, Karabük Merkez’de 2 şüphelinin araçlarında ve üzerlerinde yapılan adli aramada 345 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheliler, işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Üçüncü operasyonda ise yine Karabük Merkez’de 1 şüphelinin üzerinde, eşyalarında ve ikametinde yapılan aramalarda toplam 14 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edildi.

Eskipazar ilçesinde Eskipazar Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda ise 2 şüphelinin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 20,30 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ele geçirildi. Ayrıca 2 cep telefonuna inceleme için el konuldu. Şüpheliler, adli işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. Karabük İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve halkın huzurunun sağlanması amacıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız devam edileceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.