Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2019 13:39 tarihinde yayınlandı
0

“BUNU İNSAN YAPTI!!!”      

Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydınına yaptırılan tuvaletin son hali bu kadar da olmaz dedirtiyor.

Başlıksız 3 kopya 11

Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanında yapılan tuvaletlerin durumu içler acısı. Halka hizmet amaçlı birinci sınıf malzeme ile yapılan tuvaletler resimde de görüldüğü gibi kırık ve dökük bir hal aldı.

Kişi ve kişilerce hunharca yapılan bu görüntü karşısında “İnsan niye bunu yapar ki” sorusu akla gelirken, vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Gazetemize konuşan vatandaşlar “Bunu yapan insan olamaz. Bu mermerleri nasıl kırdılar nasıl bu hale getirdiler, ne istediler anlamakta güçlük çekiyoruz. Neticede burada tüyü bitmemiş yetim hakkı var. Devletin malına zarar vermek insana ne sağlar anlamış değiliz. İnşallah kim yaptıysa belirlenir ve cezasını çeker” dediler.

Diğer yandan Kent meydanının çevreleyen çim alanda sigara izmaritleri, pet şişe, yiyicek atıkları ile dolu olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kontrolden tarim araci devrildi 5 yarali COfJSTqc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden tarım aracı devrildi: 5 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde “patpat” olarak bilinen motorlu tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Güzelyalı köyü Kocakum mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücü Metin K., yokuş aşağı indiği sırada vites değiştirmek için aracı boşa alınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan patpat devrilirken araçta bulunan Metin K., Emine K., Melek Ö., Ayten Ç. ve Şengül K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda sağlık ambulans ekibi ve jandarma sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı gören Orhan Can yaşananları şöyle anlattı:

“Ben buradan çıkarken benim önüme geldi, çok hızlı geldi. Ben anladım onun ne olduğunu, hemen kendimi sağa attım. Ondan sonra hanım dedi ki patpat devrildi. Hemen koştum aşağıya. Devrilen patpatı müdahale etmeye çalıştık. Kadınları kaldırmaya çalıştık. Abiyi de kurtarmaya çalıştık çünkü ayağı sıkıştı. Sonra sağlık görevlilerini çağırdık” diye konuştu.

Yaşanan kazanın ardından köylerde yaygın olarak kullanılan patpat tipi tarım araçlarının güvenliği yeniden gündeme geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin