blank
Berkay Doğan tarafından
21 Mart, 2025 13:38 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bulak Mencilis Mağarası Ziyarete Açılıyor

Karabük’ün turistik ve doğal güzelliklerinden biri olan Bulak Mencilis Mağarası, uzun süren bakım ve koruma çalışmalarının ardından 24 Mart 2025 tarihinde yeniden ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Karabük İl Özel İdaresi tarafından işletilen mağara, 08.00 - 17.30 saatleri arasında gezilebilecek.

Mağara, hem doğal yapısının korunması hem de sürdürülebilir turizmin sağlanması amacıyla 5 Aralık 2024’te geçici olarak ziyarete kapatılmıştı. Bu süre zarfında mağaranın iç ve dış alanlarında bakım, temizlik ve güvenlik çalışmaları yürütüldü.

Doğal güzellikleriyle ünlü bu mağarayı keşfetmek isteyen ziyaretçilerin  24 Mart’tan itibaren belirlenen saatlerde mağarayı ziyaret edebilecekleri ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Anız yangını 20 bin nüfuslu mahallenin elektriğini kesti

Düzce’de elektrik direğinin tabanında çıkan anız yangını kablolara ziyan verince 20 bin nüfuslu mahallenin elektriği kesildi.
Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Mimar Sinan Caddesi üzerinde çöplük alanın yanında belirlenemeyen bir sebeple anız yangını çıktı. Alevlerin yükselmeye başlaması ile mahallenin elektriğini sağlayan kablolarda da yanma meydana gelince 20 bin nüfuslu mahallenin elektriği kesildi. Vatandaşlar ne olduğunu anlayamazken alevleri fark edenler durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü gruplarına bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen takımlar alevleri kısa mühlet içerisinde söndürerek denetim altına alırken, elektrik kablolarında da yanma meydana geldi. Bölgeye gelen elektrik arıza takımları mahalleye elektrik veren kablolarda çalışma başlatırken, mahalleye elektrik 1 saatlik çalışma sonrasında verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin