Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bu yol yeni evlenen çiftlerin uğrak noktası

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde "Aşıklar Yolu" olarak bilinen yol, sonbaharın gelmesiyle birlikte güzel bir manzaraya kavuştu. Yeni evlenen çiftlerin fotoğraf çekimi için sıkça tercih ettiği bu özel yol, kavak ağaçlarının sarı ve turuncu tonlara bürünmesiyle adeta bir sonbahar tüneline dönüştü.
Bulanık köyünde yer alan ve "Aşıklar Yolu" olarak bilinen yolda son günlerde sonbahar güzelliği yaşanıyor. Özellikle yeni evli çiftlerin unutulmaz anlarına ev sahipliği yapan bu 200 metre uzunluğundaki yol, iki yanında sıralanan kavak ağaçlarıyla sonbaharın tüm renklerini yansıtarak ziyaretçilerine güzel bir atmosfer sunuyor.
Bulanık köyünde hayvancılıkla uğraşan Arif Asma, sonbaharın bu yol üzerinde özel bir manzara oluşturduğunu belirterek, "Yeni evlenen çiftler buraya gelerek fotoğraf çektiriyor. Burası ilkbahar ve sonbaharda çok güzel görüntüler oluşturuyor" dedi.
Aşıklar Yolu, havadan da görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da balya makinesi yandı, tarlada anız yangını çıktı

Bolu’da tarlada balya yapan tarım makinesi alev aldı. Makineden sıçrayan alevler tarlada anız yangınına neden oldu.
Edinilen bilgiye nazaran, Ovadüzü Mahallesi’nde biçilen tarlada balya üretim çalışması sırasında balya makinesinde şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen alevler makinenin büsbütün yanmasına sebep oldu. Yükselen alevler tarladaki anızlara da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü takımları sevk edildi. Grupların süratli müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak etraftaki tarlalara yayılması önlendi. Yangında balya makinesi kullanılamaz hale gelirken, tarlada küle döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin