Bu tünelden geçmek yürek ister - Karabük Haber Postası
bu tunelden gecmek yurek ister mMjllx7k
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Bu tünelden geçmek yürek ister

Artvin’in Yusufeli ilçesi Tekkale Köyü mezrasına ulaşımı sağlayan 170 metre uzunluğundaki tünelde oluşan buz sarkıtları görenleri korkutuyor. Aydınlatma sistemi bulunmayan ve içindeki doğal oluşumlarla dikkat çeken tünel, adeta bir ’korku tüneli’ni andırıyor.

Havaların yeterlice soğumasıyla birlikte, kar ve yağmur sularının tünel içine sızması sonucu Yusufeli ilçesi Tekkale köyündeki tünelin tavanında ve yan duvarlarında metrelerce uzunlukta buz kütleleri oluştu. Bilhassa gece saatlerinde büsbütün karanlıkta kalan tünel, hem yayalar hem de şoförler için tehlike arz ediyor.

Kış aylarında ulaşım yoğunluğu azalmasına karşın, sıra dışı görüntüyü görmek isteyen vatandaşlar tüneli ziyaret ediyor. Tünel içerisindeki buz sarkıtları, fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekerken güvenlik riskleri nedeniyle tasalara yol açıyor.

Tüneli ziyaret eden Neslihan Tüysüz, imgenin kendisini ürküttüğünü belirterek “Buz tutan bir tünel olduğunu duyunca merak ettik ve burayı da görmek istedik. Birinci başta mağarayı andırdığı için ilgimizi çekti. Hatta bir yarasa yuvasını anımsattı. İçeri girdiğimizde ise her tarafın buzlarla kaplı olduğunu gördük. Hakikaten çok değişik ve çok soğuk bir tecrübeydi. Bol bol fotoğraf çektik” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yan bakma kavgasi kanli bitti 17 yasindaki cocuk boynundan bicaklandi BXQ1LaID
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Yan bakma kavgası kanlı bitti: 17 yaşındaki çocuk boynundan bıçaklandı

Samsun’da “yan bakma” nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü, 17 yaşındaki çocuk boynundan yaralandı.

Olay, İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi Batıpark’ta aslan heykellerinin yan tarafında bulunan boş alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki A.A., 3 arkadaşıyla birlikte yürüdüğü sırada başka bir grupla bakışma nedeniyle tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, A.A. boynundan bıçakla yaralandı.

Yaralı çocuk, olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Şehir Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili M.O.H.H. (20), M.A.O.O. (17) ve A.A.J.J.’yi (15) gözaltına aldı. M.O.H.H. Gazi Polis Merkezi’ne teslim edilirken, yaşı küçük 2 şüpheli Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki işlemleri tamamlanan 2’si çocuk 3 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin