Karabük Postası tarafından
22 Şubat, 2023 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bu Maçın Geliri Depremzedelere Bağışlanacak

TFF 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, ile dostluk maçında karşılaştı. Müsabakadan elde edilen gelir ise depremzedelere bağışlanacak. Kahramanmaraş merkezli 11 ilde etkili olan deprem afetinin ardından TFF 2. Lig takımı Zonguldak Kömürspor, sahasında Karabükblankİdmanyurduspor ile karşılaştı. İlk maç Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynandı. Müsabakayı ise Zonguldak B Klasman Hakemi Eren Gökmen yönetti. Müsabakanın 6. dakikasında Kaan'ın attığı golle misafir takım 1-0 öne geçti. Zonguldak Kömürspor; maçın 49. ve 65. dakikalarında Mevlüt Çelik'in attığı gollerle 2-1 üstünlüğü sağladı. Müsabaka ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Çok sayıda vatandaş 50 TL'den satılan biletleri satın alarak deprem afetinin yaşandığı bölgeye destek oldu. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra il protokolü de maçı tribünden seyretti. Dostluk maçının ikincisi ise Karabük İdmanyurdu'nun ev sahipliğinde 26 Şubat'ta Karabük'te oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
16 Haziran, 2025 10:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Vali Yavuz’dan Huzurevi Ziyareti

“Sizler Toplumun Temel Direklerisiniz”

Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, Babalar Günü dolayısıyla Karabük Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyarette huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Vali Yavuz ve eşi, büyüklerin Babalar Günü’nü kutlayarak samimi sohbetlerde bulundu.

Huzurevi sakinlerinin hayat tecrübelerini ilgiyle dinleyen Vali Yavuz, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür etti.

Ziyaret sırasında duygularını paylaşan Vali Yavuz, “Ben de bir babayım. Az önce siz benim Babalar Günümü kutladınız, ben de sizlerin gününü kutluyorum. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Sizler toplumun temel direklerisiniz” dedi.

Vali Yavuz, baba sevgisine ihtiyaç duyan her çocuğun kendileri için bir evlat olduğunu vurgulayarak, “Allah hiçbir babayı evladından, hiçbir evladı da babasından ayırmasın. Bugün bu ülkeye hizmet eden nesilleri sizler yetiştirdiniz. Sizlere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Mehtap Bingül ve Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti.

Program sonunda huzurevi personeline de teşekkür eden Vali Yavuz, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin