Reklam
Reklam
6727890a22f37
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Kasım, 2024 17:30 tarihinde yayınlandı
0

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş Karabük’te Konuştu

Okundu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Karabük İl Başkanlığı 9. Olağan Genel Kurulu’na katılan Genel Başkan Hüseyin Baş, ekonomi üzerinde AK Parti İktidarı’na yüklenerek, “Bu ülkenin tek ve gerçek sorunu açlık, sefalet ve geçimsizliktir. Bizim açlığımızı sefaletimizi unutturmak için saçma sapan şeyler önümüze konuyor. 66 bin lira yoksulluk sınırı var bu ülkede. Buna karşılık 17 bin lira asgari ücret uygulanıyor. Yoksulluk sınırı yılbaşında 80 bin TL olacak” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi Partisi 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 100. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılan Genel Kurula BTP Genel Başkanı Hüseyin Başkan, Genel Başkan Yardımcıları ile çok sayıda partili katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Genel Kurulda Divan Heyeti’nin oluşturulmasından sonra Genel Başkan Yardımcıları birer konuşma yaptılar.

Genel Başkan Yardımcılarının konuşmalarının ardından Partinin merhum Genel Başkanı Haydar Baş’ın gerçekleştirdiği konuşmaların yer aldığı kısa sinevizyon gösterimi yapıldı.

Sinevizyon gösteriminin ardından konuşan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, en son 2021 Yılı’nda Karabük 8. Olağan Genel Kurulu’na katıldığını şimdi ise 9. Olağan Genel Kurul’da yeniden bir araya geldiklerini söyledi.

Parti olarak Türkiye’de bir çok fitnenin ve yanlış önüne geçmeyi başardıklarını anlatan Baş, “BTP Türkiye’nin kaderinde de belirleyici noktada durabilmeyi başardık. FETÖ’ye Türkiye’de hiç kimse “FETÖ” demezken, biz “FETÖŞ” diyorduk. 8 Yıldır halen FETÖ’cü arıyorsanız gelin bana sorun 100 metre ileriden belli zaten. Sayın Cumhurbaşkanı için söylüyorum etrafına bak anlarsın.

Biz bu ülkede vatandaşımızın doğruya ulaşabilmesi için çok gayret verdik ve bunun da sonucunu görüyoruz. Bu ülkenin tek ve gerçek sorunu açlık, sefalet ve geçimsizliktir. Bizim açlığımızı sefaletimizi unutturmak için saçma sapan şeyler önümüze konuyor. 66 bin lira yoksulluk sınırı var bu ülkede. Buna karşılık 17 bin lira asgari ücret uygulanıyor. Yoksulluk sınırı yılbaşında 80 bin TL olacak” dedi.

Bir önceki Ekonomi Bakanı’nın gözünden ışık çıktığını,  şimdiki Mehmet Şimşek’in ise her tarafından ışık çıktığını belirten Hüseyin Baş, Kredi derecelendirme kuruluşlarını kastederek “Adamlar bize not versin diye para veriyoruz” dedi.

Tek liste ile gidilen Genel Kurulda Latif Danakol yeniden Partinin İl Başkanı olurken, Yönetim Kuruluna ise Recep Özcan, Sevgi Küçükkınay, Raşit Özenen, Mehmet Ali Günaydın, Elif Caymaz, Ali Haydar Öğüt, Osman Öğüt seçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdz ereglili ogretmenler turkiyenin en iyi 24 dijital egitim projesine girdi 66wMSWQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz. Ereğlili Öğretmenler Türkiye’nin En İyi 24 Dijital Eğitim Projesine Girdi

Ankara’daki ulusal konferansta 800 başvuru arasından sıyrılan iki eğitimci, dijital ekosistem projeleriyle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Dr. Birsen Güneri ile Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni Müzeyyen Merve Bakangöz, büyük bir başarıya imza attı. Avrupa Birliği destekli, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğiyle yürütülen “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi Projesi” kapsamında düzenlenen ulusal konferansta ilçeyi temsil eden öğretmenler, hazırladıkları çalışmalarla dikkat çekti.

“İyi Uygulama Örnekleri” arasına seçildiler

Ankara’da 5-6 Mayıs 2026 tarihlerinde gerçekleşen programda öğretmenlerin sunduğu projeler, Türkiye genelinde 800 başvuru arasından seçilen en iyi 24 çalışma arasına girdi. Bu sonuçla Kdz. Ereğli’nin dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı eğitim vizyonu ulusal düzeyde tescillenmiş oldu.

“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, “Çağın gerekliliklerine uygun, teknolojiyle bütünleşmiş bir eğitim anlayışını ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Öğretmenlerimizin ulusal düzeyde böylesine önemli bir platformda iyi uygulama örnekleriyle yer alması bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Kdz. Ereğli olarak akademik başarıların yanında dijital yetkinlikleri yüksek, yenilikçi eğitim ortamları oluşturmayı önemsiyoruz. İlçemizi başarıyla temsil eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin