Mehmet Ali günaydın
•Haber hoşuma gitti ifadeleriniz çok yerinde olmuş teşekkür ederim
Kongreye Genel Başkan Hüseyin Baş da katılacak Bağımsız Türkiye Partisi Karabük İl Başkanlığı 8. OIağan Genel Kurulu 5 Eylül Pazar günü 100. Yıl Kültür Merkezinde yapılacak. Kongreye Genel Başkan Hüseyin Baş da katılacak. Mevcut İl Başkanı Recep Özcan’ın tek aday olarak gireceği olağan genel kurul öncesi bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Recep Özcan, 5 Eylül günü kongrelerine Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın da katılacağını söyledi. İl Başkanı Özcan, “Bağımsız Türkiye Partisi, 2022 yılında gerçekleştireceği olağan büyük kongre için yurt genelinde tüm teşkilatlarında kongre startını vermiş bulunmaktadır. Bu bağlamda Karabük il teşkilatı olarak Eflani, Eskipazar, Yenice, Safranbolu ve Merkez İlçe kongrelerini tamamlamış bulunmaktayız. 5 Eylül Pazar günü de Karabük ili 8.olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız sayın Hüseyin Baş Bey’de Pazar günü yapılacak olan kongremize katılarak bizleri şereflendirecektir. Bunun teşkilatımız için büyük bir motivasyon sebebi olmakla birlikte Karabük halkı içinde önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz ve ilk kongremize tüm Karabük halkını bekliyoruz. Pazar günü yapacağımız 8. Olağan il kongresi Bağımsız Türkiye Partisi’nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleridir. Hani siyasi lideri dinlerseniz dinleyin, Amerika’sız olmaz, AB’siz olmaz borç almadan olmazın dışında hiçbir şey duyamazsınız. Ekonomisi, iç siyaseti, dış siyaseti bağımlı bir ülke bağımsızlıktan söz edebilir mi? Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ülke bu olamaz. Bağımsız Türkiye Partisi milli ekonomi modeli ile kendi öz kaynakları ile kalkınabilecek böylece içte ve dışta daha güçlü bir Türkiye vaat ediyor” dedi. (Haber Merkezi)
Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.
Mehmet Ali günaydın
•Haber hoşuma gitti ifadeleriniz çok yerinde olmuş teşekkür ederim