Bozkan’dan ikinci dönem mesajı - Karabük Haber Postası
bozkandan ikinci donem mesaji 8Ymdnx6T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bozkan’dan ikinci dönem mesajı

Zonguldak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 2. devrinin başlaması hasebiyle bir bildiri yayımladı.

Yarıyıl tatilinin akabinde bilgi ve hünerlere yenilerinin ekleneceği yeni bir periyoda başlamanın heyecanını ve memnunluğunu daima birlikte yaşadıklarını tabir eden Bozkan, “Dinlenmiş zihinler ve vücutlarla arkadaşlarınız ve öğretmenlerinize tekrar kavuşmak üzere okullarımıza beğenilen geldiniz. Yeni devirde sizlerden beklentimiz, artan bir motivasyon ve sağlam bir inançla derslerinize sıkı sıkıya sarılmanız ve amaçlarınıza ulaşmak için gerekli çabası göstermenizdir. Aydınlık yarınlarımızı inşa edecek kuşaklarımızı, Ulusal Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Yusuf Tekin’in öncülüğünde ’Köklerden Geleceğe’ vizyonuyla uygulamaya konulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli temelinde ulusal ve manevi kıymetlerine sahip çıkan, ilim, irfan ve ahlak sahibi bireyler olarak yetiştirmekte en büyük sorumluluk elbet ki öğretmenlerimizin omuzlarındadır. 2024-2025 eğitim öğretim yılımızın ikinci devrinde daha verimli ve tesirli bir halde çalışmaya devam edeceğinize, daima birlikte daha büyük adımlar atarak muvaffakiyet çıtamızı daha da yükselteceğimize olan inancım tamdır. Bu süreçte sizlere emanet edilen her bir çocuğumuzu bedelli, biricik ve özel olarak görerek, yalnızca zihinlerini geliştirmekle kalmayıp kalplerine ve ruhlarına da dokunmanızı rica ediyorum” dedi.

Mesajında velilere de hitap eden Müdür Bozkan, “Sizler eğitim sürecinin ayrılmaz birer parçasısınız. Sizlerin dayanağı ve katkılarıyla her bir çocuğumuz daha güçlü ve başarılı olacaktır. Eğitim faaliyetlerinin başarılarla taçlandırılması ve çocuklarımızın potansiyellerinin desteklenmesi ismine daima birlikte çalışmayı temenni ediyorum. Bu vesileyle öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılı, verimli ve sağlıklı bir ikinci periyot diliyor; eğitim seyahatimizde daima birlikte kaç başarılara imza atacağımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesine yonelik sorusturmada 3 kisi daha gozaltina alindi sJIFRkpE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı

Bolu Belediyesi’ne yönelik ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama yapılarak, 3 kişi daha gözaltına alındı. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında geçtiğimiz ay tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında bugün sabahın erken saatlerinde belediye binasında arama başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından

kurumdaki tüm bilgisayarlar ve dijital materyaller inceleme altına alınırken, CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, belediye binasında yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından el konulan evrak ve bilgisayarlar, incelenmek üzere Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

“Belediyemizin üç odasında arama yapıldı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediyesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belediyenin üç odasında arama yapıldığını söyleyen Karagöz, “Hem başkanvekilimiz hem başkan yardımcılarımız ve avukatlarımızla birlikte süreç hakkında bilgi aldık. Sabah itibariyle çok sayıda jandarmamızla Bolu Belediyesi’ne bir şafak operasyonu düzenlendi. Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı. Var olan soruşturma kapsamında bugün yine 3 arkadaşımız an itibarıyla sağlık kontrollerini gerçekleştirdiler. Yine aynı uygulamayla bir arkadaşımız Yeniçağa’da, bir arkadaşımız Dörtdivan’da ve bir arkadaşımız Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alınmış bulunmaktadır” dedi.

Daha önce soruşturma kapsamında gözaltına alınan Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız, ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin