Bozkan’dan ikinci dönem mesajı - Karabük Haber Postası
bozkandan ikinci donem mesaji 8Ymdnx6T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bozkan’dan ikinci dönem mesajı

Zonguldak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Osman Bozkan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 2. devrinin başlaması hasebiyle bir bildiri yayımladı.

Yarıyıl tatilinin akabinde bilgi ve hünerlere yenilerinin ekleneceği yeni bir periyoda başlamanın heyecanını ve memnunluğunu daima birlikte yaşadıklarını tabir eden Bozkan, “Dinlenmiş zihinler ve vücutlarla arkadaşlarınız ve öğretmenlerinize tekrar kavuşmak üzere okullarımıza beğenilen geldiniz. Yeni devirde sizlerden beklentimiz, artan bir motivasyon ve sağlam bir inançla derslerinize sıkı sıkıya sarılmanız ve amaçlarınıza ulaşmak için gerekli çabası göstermenizdir. Aydınlık yarınlarımızı inşa edecek kuşaklarımızı, Ulusal Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Yusuf Tekin’in öncülüğünde ’Köklerden Geleceğe’ vizyonuyla uygulamaya konulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli temelinde ulusal ve manevi kıymetlerine sahip çıkan, ilim, irfan ve ahlak sahibi bireyler olarak yetiştirmekte en büyük sorumluluk elbet ki öğretmenlerimizin omuzlarındadır. 2024-2025 eğitim öğretim yılımızın ikinci devrinde daha verimli ve tesirli bir halde çalışmaya devam edeceğinize, daima birlikte daha büyük adımlar atarak muvaffakiyet çıtamızı daha da yükselteceğimize olan inancım tamdır. Bu süreçte sizlere emanet edilen her bir çocuğumuzu bedelli, biricik ve özel olarak görerek, yalnızca zihinlerini geliştirmekle kalmayıp kalplerine ve ruhlarına da dokunmanızı rica ediyorum” dedi.

Mesajında velilere de hitap eden Müdür Bozkan, “Sizler eğitim sürecinin ayrılmaz birer parçasısınız. Sizlerin dayanağı ve katkılarıyla her bir çocuğumuz daha güçlü ve başarılı olacaktır. Eğitim faaliyetlerinin başarılarla taçlandırılması ve çocuklarımızın potansiyellerinin desteklenmesi ismine daima birlikte çalışmayı temenni ediyorum. Bu vesileyle öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılı, verimli ve sağlıklı bir ikinci periyot diliyor; eğitim seyahatimizde daima birlikte kaç başarılara imza atacağımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin