Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Temmuz, 2022 14:12 tarihinde yayınlandı
0

Bostancı’dan Birlik Medya’ya Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Karabük İl başkanı Bilal Bostancı ve Merkez İlçe Başkanı Abidin Ertekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karabük  Birlik Medya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük basınının tek çatı altında birleşmesini Karabük adına olumlu bulduklarını belirten yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Bostancı; “Biz görüyoruz Karabük’ün siyasi ortamını, hizmetleri yapılıyor mu yapılmıyor mu diye ama sizler haberciler olarak bize nazaran bazı şeylerden daha fazla haberdar oluyorsunuz. Karabük’le ilgili çok büyük, çok ciddi projelerimiz var bunun da hayata geçirilebilmesi için ciddi anlamda çalışıyoruz. Ağustos ayında İl Kongremizi yapacağız, İl Kongresinin ardından çok ciddi bir çalışma ekibiyle çok büyük işler başarabilmek adına yeniden bir start vermiş olacağız” dedi.

İl Kongresinde yeniden aday olup olmayacağı ile ilgili de bilgi veren Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Bostancı; ” Bizler bir temayül gerçekleştirdik, temayül Genel Merkeze ulaştı, İnşallah gelen cevaba göre devam edeceğiz. Bizler tabi adayı diye söylemiştik. Kongremize Genel Başkanımız katılacak” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 06 06 at 11.27.43
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
06 Haziran, 2026 12:33 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük’ün il oluşunun 31. yılı kutladı

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi sanayileştirme hedefinin en önemli eserlerinden biri olan Karabük’ümüzün il oluşunun 31. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.
Temelleri üretimle atılan, emeğin ve alın terinin şehri olan Karabük; 6 Haziran 1995 tarihinde Türkiye’nin 78. ili olarak yeni bir kimlik kazanmış, geçen 31 yıllık süreçte sanayisiyle, eğitimiyle, turizmiyle ve kültürel birikimiyle ülkemizin önemli şehirlerinden biri haline gelmiştir.
Cumhuriyet tarihimizin ilk ağır sanayi hamlesine ev sahipliği yapan Karabük, yalnızca demir ve çeliğin değil; aynı zamanda azmin, çalışkanlığın ve kalkınmanın da simgesi olmuştur. Safranbolu’sundan Yenice’sine, Eskipazar’ından Eflani’sine, Ovacık’ından merkezine kadar her köşesiyle büyüyen ve gelişen şehrimiz, bugün sahip olduğu potansiyelle Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi şehirlerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya konulan Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda Karabük’ümüz de yeni yatırımlarla, yeni projelerle ve güçlü hedeflerle yoluna devam etmektedir. Karabük Belediyesi olarak bizler de şehrimizin her mahallesine dokunan hizmetler üretmeye, altyapıdan üstyapıya, sosyal yaşam alanlarından çevre yatırımlarına kadar her alanda Karabük’ü geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz.
Amacımız; geçmişinden güç alan, geleceğe güvenle bakan, daha yaşanabilir, daha modern ve daha güçlü bir Karabük inşa etmektir. Bu doğrultuda hemşehrilerimizden aldığımız destekle çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.
Bu anlamlı yıl dönümünde, Karabük’ün il olmasında emeği bulunan devlet büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyor; şehrimizin gelişimine katkı sunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum.
Karabük’ümüzün il oluşunun 31. yıl dönümü kutlu olsun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin