blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Boşanma aşamasındaki eşini vurup intihar etti

Samsun’un Alaçam ilçesinde boşanmak üzere olduğu ve başka yaşadığı eşini vurarak öldüren şahıs intihar etti.
Olay, Alaçam ilçesi Etyemez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Cengiz Altınel (40), iki gün evvel Alaçam Etyemez Mahallesi’nde bir akaryakıt istasyonunun restoran kısmında işe başlayan eşi Pınar Altınel (32) ile konuşmak üzere bir ortaya geldi. Lokantada gerçekleşen buluşmada, çift ortasında şimdi bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cengiz Altınel, yanında getirdiği tabancayla eşine ateş etti. Akabinde silahı kendisine çevirerek intihar etti. Silah seslerini duyan etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Grupların yaptığı incelemede, çiftin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Savcılık ve olay yeri inceleme takımları tarafından lokantada ayrıntılı çalışma yapılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da 3 lise öğrencisi denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da Mayıs Yedisi’nde serinlemek için denize giren 3 lise öğrencisi boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Zuver Kaya Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Mayıs Yedisi münasebetiyle kumsala geldi. Bu esnada öğrencilerden Y.K., O.K.B. ve A.Ö. denize girdi. Arkadaşlarının suda çırpındığını fark eden öteki öğrenciler, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı takımları, sıhhat, AFAD ve polis takımları sevk edildi. Takımların yaptıkları çalışmaların akabinde 3 öğrenci, makul aralıklar ile sudan çıkartıldı.
Öğrenciler, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan Vali Muammer Erol ve Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Onur Bekyürek da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin