Depremden etkilenen illerden biri olan Malatya’ya yardım götüren tırın Karabük‘te yaptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tırın kontrolden çıktığı ve boş araziye uçtuğu görülüyor.
Zonguldak’tan depremin yaşandığı Malatya bölgesine yardım malzemesi götüren Okan Y. yönetimindeki 67 ZG 933 plakalı tır, Karabük-Eskipazar yolu Kayıköyü mevkisinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir tesisin yanındaki boş araziye daldı. Ağaca çarparak duran tırın sürücüsü yaralanırken kaza bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tırın kontrolden çıktığı ve boş araziye uçtuğu görülüyor. (İHA)
Boş Araziye Uçan Yardım Tırı Kazası Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Yenice’de “Doğa Kültür ve Karavan Kampı” düzenlendi
Yenice Belediyesi ev sahipliğinde, Kdz. Ereğli Kamp ve Karavan Derneği tarafından Merkez Çıra Pazarı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen “Doğa Kültür ve Karavan Kampı” yoğun ilgi gördü.
Etkinliğe katılan karavan tutkunları, Yenice’nin doğal güzelliklerini keşfetme imkanı buldu. Programa katılan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş ve Yenice Kaymakamı Mert Çanga, misafirlerle bir araya gelerek ilçenin turizm potansiyeline ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Başkan Karakaş, “Doğanın Kalbinde, Huzurun Adresi: Yenice” sloganıyla ilçenin doğal zenginliklerini tanıtmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Katılımcılar program kapsamında Göktepe Yaylası, Şeker Kanyonu ve Yenice’nin diğer doğal alanlarını gezdi. Ormanları, temiz havası ve sakin atmosferiyle bölge, ziyaretçilerden tam not aldı.
Etkinlik boyunca misafirler, ilçenin önemli turizm noktalarından Ihlamur Teras’ta da ağırlandı. Katılımcılar burada Yenice’nin manzarasını izleme fırsatı buldu.
Kdz. Ereğli Kamp ve Karavan Derneği yetkilileri, etkinlik anısına Başkan Karakaş’a plaket takdim etti. Karakaş da dernek üyelerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonların Yenice’nin tanıtımına katkı sunduğunu vurguladı.
Doğa ve kültürün buluştuğu etkinlik, katılımcılardan beğeni toplarken Yenice’nin turizm değerlerini bir kez daha ön plana çıkardı.

