Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2014 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Boru Patladı, Kentte Sular Kesildi

BARTIN ‘da, dün gece su borusunda meydana gelen patlak nedeni ile şehirde sular kesildi. Abdipaşa beldesi Ulupınar mevkiindeki kaynaktan çıkıp 33 kilometrelik boru hattı ile Bartın’a ulaşan su hattının Kirazlı Köprü Barajı mevkiinde dün gece patlak meydana geldi. Bartın şehir merkezinde geceden itibaren sular kesildi. Bartın Belediyesi patlayan su borusunu onarmak için çalışma başlattı. Suların kesik olması nedeniyle vatandaşlar mahalle aralarındaki kavşak suyu çeşmelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ulupınar su isale hattında oluşan patlağın yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, “Boru hattında meydana gelen patlak ekiplerimiz tarafından tespit edilerek onarılmaya başlandı. Patlayan 600’lük boruyu yenisi ile değiştirdik. Arızanın giderilmesi ile birlikte suları vermeye başladık” dedi. Suların depoya basılması ve şehre ulaşmasının yaklaşık 4-5 saat kadar sürebileceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin