Boluspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Serhat Gülpınar, ilk antrenmanına çıktı. Kırmızı-beyazlıların yeni teknik direktörü, çalışma öncesi takımla kısa bir toplantı yaptı.
Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Boluspor, Teknik Direktör Serhat Gülpınar’la anlaşmaya varıldı. Gülpınar, göreve gelir gelmez sahaya indi. Karaçayır’da bulunan tesislerde idman başlamadan önce Serhat Gülpınar, takımla yaptığı kısa toplantıda yeni sezon hedeflerini ve antrenman programını anlattı. Daha sonra idman, açma-germe hareketleriyle başladı. Isınma koşularıyla devam eden antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından yarım saha maçla sona erdi.


Boluspor’un yeni teknik direktörü Serhat Gülpınar, ilk antrenmanına çıktı
KOF-DER’den müzik şölenine davet
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.
KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.
Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.
KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

