Reklam
Reklam

Boluspor’un altyapı tesislerinde yangın çıktı

bolusporun altyapi tesislerinde yangin cikti aip7AynB jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2024 08:48 tarihinde yayınlandı
0

Boluspor’un altyapı tesislerinde çıkan yangın paniğe sebep oldu.

Olay, Karaçayır Mahallesi’nde Murat Canbaş Caddesinde bulunan Boluspor Yılmaz Becikoğlu Altyapı Tesislerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 katlı tesislerin üst katında altyapı oyuncularının kaldığı odada elektrik tesisatından kaynaklı yangın çıktı. Tesislerde kalan oyuncular dışarıya tahliye edildi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı.

Yangın sebebiyle odada maddi hasar meydana geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

CHP’li eski İl Başkanlarından ortak açıklama

UST MANSETCHPli eski Il Baskanlarindan
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 15:05 tarihinde yayınlandı
0 0

“Partimizi kayyumlar değil, üyelerimiz yönetir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük teşkilatında geçmiş dönemlerde il başkanlığı görevini üstlenen Adnan Yüce, İsmail Yılmaz, Erdoğan Dinçel, Bayram Karadağ, Abdullah Çakır, Hasan Öztürk, Suat Atalay ve Zeki Karadayı, son günlerde kamuoyunda tartışılan “mutlak butlan” kararına ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

Eski il başkanları, söz konusu girişimlerin hukuk devleti ilkeleriyle bağdaşmadığını savunarak, bunun CHP’nin kurumsal yapısına ve Türkiye demokrasisine zarar vereceğini ifade etti. Açıklamada, CHP’nin son seçimlerde Türkiye’nin birinci partisi konumuna yükseldiğine dikkat çekilerek, yaşanan sürecin partinin iktidar yürüyüşünü engellemeye yönelik bir hamle olduğu öne sürüldü.

Ortak açıklamada, demokratik siyasetin kişisel hesaplar üzerinden değil, parti tüzüğü, üyelerin iradesi ve hukukun temel ilkeleri doğrultusunda yürütülmesi gerektiği vurgulandı. Olağan süreçlerle alınmış kararların ve örgütlerin ortaya koyduğu ortak iradenin yok sayılmasına yönelik girişimlerin demokrasiye zarar verdiği belirtilerek, bu durumun kamuoyunda gereksiz tartışmalara yol açtığı kaydedildi.

Eski il başkanları, CHP’nin enerjisini geçmişe dönük hukuki tartışmalara harcamak yerine toplumun gerçek sorunlarına odaklanması gerektiğini ifade etti. Açıklamada, “Mutlak butlan” üzerinden yürütülen girişimlerin ülkeye, ekonomiye, partiye ve örgütlere zarar verdiği savunularak, tüm partililer birlik ve dayanışma içerisinde hareket etmeye çağrıldı.

Genel Başkanın liderliğinde sağduyunun hakim olması gerektiğinin vurgulandığı açıklamada, CHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ülkenin en köklü siyasi partilerinden biri olduğu hatırlatıldı.

Açıklamanın sonunda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülkenin kurtarıcısı ve Cumhuriyet’in kurucusu büyük bir parti olduğu belirtilerek, “Partimizi kayyumlar değil, üyelerimiz, delegelerimiz ve onların seçtikleri yönetir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin