boluspor ufuk kahraman ile anlasti WUj1x9zW jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Boluspor, Ufuk Kahraman ile anlaştı

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile yollarını ayıran Boluspor, 48 yaşındaki Teknik Direktör Ufuk Kahraman ile anlaşmaya vardı.

Boluspor’da Serhat Gülpınar ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan Ufuk Kahraman Bolu’ya geldi. Boluspor’un anlaşmaya vardığı 48 yaşındaki teknik direktör, kırmızı-beyazlıların Karaçayır’da bulunan tesislerine gelerek, kulüp personeli ve oyuncularla tanıştı. Kahraman ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk amator futbol liginde play off yari final maclari tamamlandi Y9I5x5bH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük amatör futbol liginde play-off yarı final maçları tamamlandı

Karabük’te 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off yarı final müsabakaları tamamlandı.

Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşması Safranboluspor ve Eskipazar Belediyespor takımları arasında oynanacak.

Karabük Onur Futbol Sahası’nda oynanan yarı final maçlarında Safranboluspor rakibi Yortanspor’u 4-1, Eskipazar Belediyespor rakibi Safranbolu Bağlar Spor Kulübü’nü 5-3 mağlup ederek finale isimlerini yazdırdı.

Final maçını kazanan takım direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’in yükselerek (BAL) Karabük’ü temsil etmeye hak kazanacak.

Karabük 1.Amatör Lig Play-Off final karşılaşmasının 10 Mayıs Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin