Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2019 14:16 tarihinde yayınlandı
0

Boluspor – Kardemir Karabükspor maçının ardından 

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak:  “4 golle galip geldiğimiz için mutluyum”
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer:  “Çocukların gelişimini tamamlamak için mücadele edeceğiz”

Spor Toto 1. Lig 28. haftasında Boluspor, sahasında Kardemir Karabükspor’u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Rakip Karabük, herkes kazanıyor ama 2 tane maçta da berabere kalmış can yakmış bir takım. Sonuçta genç bir takım. Futbola, rakibe saygı adına maçın başında ciddiye aldığımız, ilk yarıda da 4 golle galip geldiğimiz için mutluyum. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Önümüzdeki hafta Denizli deplasmanı var. Ona da bugünden itibaren hazırlanmaya başlayacağız” dedi.
KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer ise, “Boluspor zaten fiziksel olarak bizim takımdan daha etkili bir takım. Bunun da farkındaydık. Sadece handikapımız, salı günü içeride bir maç oynamıştık, orada iyi veriler geldi ama korkumuz 3 gün sonra bir maç oynamaktı. Genç arkadaşlar. Top bizdeyken tercih hatalarından, merkeze oynadığımız baskıda kullanamadığımız toplar var. 3’üncü dakikada gol yedik. Moral motivasyon da kalmadı. Ama ikinci yarı maçın 0-0 olduğunu, daha cesaretli olmamız gerektiğini anlattık. Ellerinden gelenleri yaptılar. 6 hafta var. Artık bu süreçte çocukların gelişimini tamamlamak için bu noktada mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin