Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2019 14:16 tarihinde yayınlandı
0

Boluspor – Kardemir Karabükspor maçının ardından 

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak:  “4 golle galip geldiğimiz için mutluyum”
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer:  “Çocukların gelişimini tamamlamak için mücadele edeceğiz”

Spor Toto 1. Lig 28. haftasında Boluspor, sahasında Kardemir Karabükspor’u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Rakip Karabük, herkes kazanıyor ama 2 tane maçta da berabere kalmış can yakmış bir takım. Sonuçta genç bir takım. Futbola, rakibe saygı adına maçın başında ciddiye aldığımız, ilk yarıda da 4 golle galip geldiğimiz için mutluyum. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Önümüzdeki hafta Denizli deplasmanı var. Ona da bugünden itibaren hazırlanmaya başlayacağız” dedi.
KARDEMİR KARABÜKSPOR CEPHESİ
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer ise, “Boluspor zaten fiziksel olarak bizim takımdan daha etkili bir takım. Bunun da farkındaydık. Sadece handikapımız, salı günü içeride bir maç oynamıştık, orada iyi veriler geldi ama korkumuz 3 gün sonra bir maç oynamaktı. Genç arkadaşlar. Top bizdeyken tercih hatalarından, merkeze oynadığımız baskıda kullanamadığımız toplar var. 3’üncü dakikada gol yedik. Moral motivasyon da kalmadı. Ama ikinci yarı maçın 0-0 olduğunu, daha cesaretli olmamız gerektiğini anlattık. Ellerinden gelenleri yaptılar. 6 hafta var. Artık bu süreçte çocukların gelişimini tamamlamak için bu noktada mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kontrolden tarim araci devrildi 5 yarali COfJSTqc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden tarım aracı devrildi: 5 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde “patpat” olarak bilinen motorlu tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Güzelyalı köyü Kocakum mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücü Metin K., yokuş aşağı indiği sırada vites değiştirmek için aracı boşa alınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan patpat devrilirken araçta bulunan Metin K., Emine K., Melek Ö., Ayten Ç. ve Şengül K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda sağlık ambulans ekibi ve jandarma sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı gören Orhan Can yaşananları şöyle anlattı:

“Ben buradan çıkarken benim önüme geldi, çok hızlı geldi. Ben anladım onun ne olduğunu, hemen kendimi sağa attım. Ondan sonra hanım dedi ki patpat devrildi. Hemen koştum aşağıya. Devrilen patpatı müdahale etmeye çalıştık. Kadınları kaldırmaya çalıştık. Abiyi de kurtarmaya çalıştık çünkü ayağı sıkıştı. Sonra sağlık görevlilerini çağırdık” diye konuştu.

Yaşanan kazanın ardından köylerde yaygın olarak kullanılan patpat tipi tarım araçlarının güvenliği yeniden gündeme geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin